Puky Trehjulet Cykel - Fitsch - Rød

PUKY
Udsolgt
vejl. 599,00 kr.
  179,00 kr.
Køb nu og betal over 10 mdr - rentefrit med ViaBill

Fri fragt over 398,-

30 dages returret

Trustpilot 4.8

Fitsch cykel fra Pukym får du en rigtig smart trehjulet cykel til de mindste børn. Sædehøjden på cyklen er på minimum 23 cm, hvilket passer til et barn fra 80 cm, eller ca. halvandet år gammelt og opefter. Cyklen er lavet i en neutral farve der egner sig til både piger og drenge. Sammen med cyklen følger der et ark med klistermærker, så dit barn kan give cyklen et personligt præg. 1,5 år / 80 cm Anvendelse Så snart dit barn er sikker på benene og dets balanceevne er blevet opbygget, er det rede til at prøve kræfter med denne skønne trehjulede cykel fra Puky. Med cyklen kan dit barn videreudvikle sine balanceevner og arme/ben-koordinationen. Børnecyklen træner dit barn i at cykle med fastlåste pedaler og giver det mulighed for at bevæge sig ud og opdage mere af verden. Specifikationer Pyky trehjulet Model: Fitsch Farve: Lysegrå eller Rød Fra 1½ år eller 80 cm Vægt: 3,1 kg Sikkerhedshåndtag Ergonomisk indstilleligt sæde med bæregreb Støjsvage hjul Stødfast pulverlakering Laveste sadelhøjde: 23 cm Medfølgende klistermærker Klargøring Cyklen er 90% samlet i en lukket papkasse. Du skal blot selv montere styr, forgaffel og sadel. Der medfølger alt det nødvendige værktøj til monteringen af delene. Sikkerhed og kvalitet Cyklen er udstyret med komponenter af en god kvalitet, hvilket betyder, at de er robuste samtidig med, at de ikke vejer alt for meget. Puky tænker altid sikkerhed ind i udviklingen af deres produkter, og det er ingen undtagelse med denne børnecykel. Cyklen er udviklet med sikkerhedshåndtag, som sikrer, at barnets hænder ikke glider ud over kanten af styret. Som ekstra sikkerhed leveres denne Puky-cykel også med styrpolstring. Vedligeholdelse Da denne trehjulede Puky-cykel ikke har kuglelejere, kæde og luft i dækkene, kræver den ikke samme vedligeholdelse som almindelige cykler. Med vask 1-2 gange om året holder cyklen sig pæn i mange år.

Beskrivelse

Specifikationer

Varenummer 2503.
Pris 599,00 kr.
Mærke Puky
Køn Dreng

Anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Puky Trehjulet Cykel - Fitsch - Rød
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

Du kan følge din ordre samt tracke din pakke her

DAO 365:

Pakkeshop: Gratis (ved køb over 398 kr)
Pakkeshop: 28 kr. (ved køb under 398 kr )
DAO Express privat: 18 kr (ved køb over 398 - Ikke muligt ved større varer)
DAO Express privat: 32 kr (ved køb under 398 - Ikke muligt ved større varer)

GLS:

GLS Pakkshop: Gratis (ved køb over 498 kr)
GLS pakkeshop: 32 kr. (ved køb under 498 kr.)
GLS Hjemmelevering: Gratis (ved køb over 998 kr)
GLS hjemmelevering: 44 kr. (ved køb under 998 kr.)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

World Wide Delivery
We deliver to Greenland, Norway, Sweden, Finland, Germany, UK, Belgium , Nederlands, France, Switzerland. (volumen items are excluded. Please contact customer service)

Post Nord: From DKK 48 (depending on delivery country - see price on checkout)

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Julegaver - Udvidet returret
Alle køb foretaget efter den 20/10-2024 kan byttes helt frem til den 14. januar 2025.