Wheely Bug - Lille - Mariehøne

Udsolgt

Fri fragt over 398,-

30 dages returret

Wheely Bug - Lille - Mariehøne er et prisvindende, gennemtestet og noget nær 'must have' tilbehør til børneværelset og institutioner. Den håndlavede Wheely Bug er da også både meget nem at køre på, er med til at stimulere fantasi og sanser, og udfordrer samtidig barnets motoriske evner. Med en Wheely Bug trænes opfattelsen af de rumlige forhold som dybde, retning og bevægelse i rummet. Wheely Bug er i robust lyst og børnevenligt design - designet til mange timers leg; det siger Wheely Bug's popularitet i institutioner alt om. Wheely Bug kan rotere 360 grader, så Wheely Bug kan udfordrer barnet mere end andre kendte køretøjer til børn, og selv små børn har let ved at køre på de - og så holder underholdningsværdien i mange år. Den originale Wheely Bug – lille model - egner sig til små børn fra 1 år og er et enestående motorisk legetøj. Wheely Bug kan rulle fremad, bagud, til siden og rundt og rundt om sig selv - altså super sjov for barnet at køre på. Dermed udfordrer den barnets grovmotorik og balancen trænes. Herudover kan barnet også blive skubbet eller trukket af sted på sin Wheely Bug. Wheely Bug er ideel til indendørs brug og kan bære op til 120 kg, men ideal vægten til legen er op til 25 kg. Hjulene på Wheely Bug er fremstillet af nylon med stål aksler, der hver kan tåle tryk på 30 kg. De små følere (horn på koen) er specielt monteret, så de kan klare et træk på minimum 50 kg. Den lille Wheely Bug måler 36 x 23 x 20 cm (siddehøjde). Wheely Bug er australisk håndlavet lavet i miljøvenligt Polyuretan plastik, nylonhjul, lærketræ. "Kroppen" på en Wheely Bug er både blød og brugervenlig og består af en blød skumpude over en solid inderkerne, der er overtrukket med en kraftig PU overflade, som er PVC fri og let at rengøre. Den brede siddedel sikrer en stabil kørsel, da tyngdepunktet ligger lavt, så der er ringe risiko for at børnene falder af en Wheely Bug - Wheely Bug har ingen skarpe kanter. Wheely Bug er med håndtag af aluminium betrukket med tyndt lag gummi, der er behagelig at holde på. Wheely Bug er en fantastisk gaveidé både til de små og de lidt større...
Beskrivelse
SKAL DU KØBE EN STOR ELLER LILLE WHEELY BUG? Skal barnet have en Wheely Bug i dåbsgave eller 1 års fødselsdagsgave anbefales den lille Wheely Bug som kan bruges til barnet er ca. 3 år. Er barnet tættere på 2 år vil vi anbefale at købe den store Wheely Bug for at få længst mulig glæde af den. Børn på 18 mdr. er muligvis også klar til den - siddehøjden er 26 cm så du kan måle den indvendige benlængde for at undersøge dette. Wheely Bug'en har 4 gange vundet prisen "Best Australian Made Toy" (ITSA Quality Toy Award 2000, 2001, 2003 og 2004). Wheely Bug'en er certificeret til EN71 European Safety of Toys, der er en europæisk standard for testning af legetøj til overholdelse af Legetøjsbekendtgørelsen.
Specifikationer
SKU 5707152082001
Pris 649,00 kr.
Mærke Wheely Bug
barcode 5707152082001
Alder 0 mdr, 3 mdr, 6 mdr, 9 mdr, 12 mdr
Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

Du kan følge din ordre samt tracke din pakke her

DAO 365:

Pakkeshop: Gratis (ved køb over 398 kr)
Pakkeshop: 28 kr. (ved køb under 398 kr )
DAO Express privat: 18 kr (ved køb over 398 - Ikke muligt ved større varer)
DAO Express privat: 32 kr (ved køb under 398 - Ikke muligt ved større varer)

GLS:

GLS Pakkshop: Gratis (ved køb over 498 kr)
GLS pakkeshop: 32 kr. (ved køb under 498 kr.)
GLS Hjemmelevering: Gratis (ved køb over 998 kr)
GLS hjemmelevering: 44 kr. (ved køb under 998 kr.)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

World Wide Delivery
We deliver to Greenland, Norway, Sweden, Finland, Germany, UK, Belgium , Nederlands, France, Switzerland. (volumen items are excluded. Please contact customer service)

Post Nord: From DKK 48 (depending on delivery country - see price on checkout)

Julegaver - Udvidet returret

Alle køb foretaget efter den 10/11-2023 kan byttes helt frem til den 14. januar 2024.

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Anmeldelser
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Wheely Bug - Lille - Mariehøne
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

check-circle Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.