SPAR 42 %
Wheely Bug - Lille - Mariehøne

Flere visninger

Wheely Bug - Lille - Mariehøne

Varenummer:

5707152082001
Wheely Bug - Lille - Mariehøne er et prisvindende, gennemtestet og noget nær 'must have' tilbehør til børneværelset og institutioner. Den håndlavede Wheely Bug er da også både meget nem at kø ......Læs mere om produktet
Pris
Altid fri fragt
649,00 kr
379,00 kr
Kun
Altid fri fragt
Spar 270,00 kr
Vejl. Pris 649,00 kr

Midlertidig udsolgt

Lagerstatus: Midlertidig udsolgt
Ønsker du at modtage en besked, når vi igen har produktet på lager?
Andre kiggede på:
HVORFOR VÆLGE OS?

FRI FRAGT med GLS

Returlabel

|

14 DAGES RETURRET

|


E-mærket

|

Kundeservice kl 9-16

|

Andre købte også :

Beskrivelse

Wheely Bug - Lille - Mariehøne er et prisvindende, gennemtestet og noget nær 'must have' tilbehør til børneværelset og institutioner. Den håndlavede Wheely Bug er da også både meget nem at køre på, er med til at stimulere fantasi og sanser, og udfordrer samtidig barnets motoriske evner. Med en Wheely Bug trænes opfattelsen af de rumlige forhold som dybde, retning og bevægelse i rummet.

Wheely Bug er i robust lyst og børnevenligt design - designet til mange timers leg; det siger Wheely Bug's popularitet i institutioner alt om. Wheely Bug kan rotere 360 grader, så Wheely Bug kan udfordrer barnet mere end andre kendte køretøjer til børn, og selv små børn har let ved at køre på de - og så holder underholdningsværdien i mange år.

Den originale Wheely Bug – lille model - egner sig til små børn fra 1 år og er et enestående motorisk legetøj. Wheely Bug kan rulle fremad, bagud, til siden og rundt og rundt om sig selv - altså super sjov for barnet at køre på. Dermed udfordrer den barnets grovmotorik og balancen trænes. Herudover kan barnet også blive skubbet eller trukket af sted på sin Wheely Bug.

Wheely Bug er ideel til indendørs brug og kan bære op til 120 kg, men ideal vægten til legen er op til 25 kg. Hjulene på Wheely Bug er fremstillet af nylon med stål aksler, der hver kan tåle tryk på 30 kg. De små følere (horn på koen) er specielt monteret, så de kan klare et træk på minimum 50 kg. Den lille Wheely Bug måler 36 x 23 x 20 cm (siddehøjde).

Wheely Bug er australisk håndlavet lavet i miljøvenligt Polyuretan plastik, nylonhjul, lærketræ. "Kroppen" på en Wheely Bug er både blød og brugervenlig og består af en blød skumpude over en solid inderkerne, der er overtrukket med en kraftig PU overflade, som er PVC fri og let at rengøre. Den brede siddedel sikrer en stabil kørsel, da tyngdepunktet ligger lavt, så der er ringe risiko for at børnene falder af en Wheely Bug - Wheely Bug har ingen skarpe kanter. Wheely Bug er med håndtag af aluminium betrukket med tyndt lag gummi, der er behagelig at holde på.

Wheely Bug er en fantastisk gaveidé både til de små og de lidt større...
Yderligere information

DetaljerSKAL DU KØBE EN STOR ELLER LILLE WHEELY BUG?

Skal barnet have en Wheely Bug i dåbsgave eller 1 års fødselsdagsgave anbefales den lille Wheely Bug som kan bruges til barnet er ca. 3 år.

Er barnet tættere på 2 år vil vi anbefale at købe den store Wheely Bug for at få længst mulig glæde af den. Børn på 18 mdr. er muligvis også klar til den - siddehøjden er 26 cm så du kan måle den indvendige benlængde for at undersøge dette.

Wheely Bug'en har 4 gange vundet prisen "Best Australian Made Toy" (ITSA Quality Toy Award 2000, 2001, 2003 og 2004). Wheely Bug'en er certificeret til EN71 European Safety of Toys, der er en europæisk standard for testning af legetøj til overholdelse af Legetøjsbekendtgørelsen.

Yderligere informationVarenummer 5707152082001
Mærke Wheely Bug


Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Baby hue m. ører og knaplukning fra Joha - Navy

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Pris
Kvalitet