Rygsæk fra Affenzahn - Willi Hval (4L)

AFFENZAHN
På lager - bestil før kl 16, så sender vi i dag
vejl. 298,00 kr.
  194,00 kr.
Køb nu og betal over 10 mdr - rentefrit med ViaBill

Fri fragt over 398,-

30 dages returret

Trustpilot 4.8

Affenzahn (Ergobag) vuggestue rygsæk med brystspænde til børn fra 1-3 år (4 liter) er en lille, sjov og funktionel rygsæk til børn med polstret ryg, faconsyede remme og justerbar brystrem. Affanzahn ! ‘A’ for "adjustable chest strap", til ‘Z’ for zip closure. Affenzahn begynder rygsæk smækfuld af funktionelle detaljer: 1: Broderede detaljer - en Affenzahn rygsæk er færdiggjort i hånden der giver et indivduelt touch til hvert ffenzahn ansigt. 2: Hiv i tungen! Skriv navnet på tungen så når din Affenzahn rækker tunge er fræk på den søde måde! 3: Reflekser - bliv set i mørket 4: Blød og forstærket hank så den hænger godt og sikkert. 5. Bløde skulderstropper - din Affenzahn er nem at behagelig at have på. 6: Justerbart brystspænde der er nemt at åbne og lukke, så din Affenzahn altid sidder godt. De små farvede clips gør det kun endnu nemmere. Når barnet åbner og lukker clipsene trænes finmotorikken,

Beskrivelse

En Affenzahn turtaske er bæredygtig og miljøvenlig. Affenzahn er bluesign® system partner, der producerer efter bæredygtige principper og bl.a. anvender materialer fra genbrugs PET flasker. Affanzahn er en del af tyske Ergobag der er kendt for at fremstille top ergonomiske og funktionelle skoletasker og rygsække til børn. Affenzahn børnehavetaske med søde dyrevenner fra alle dele af verden med hver sin specielle evne og talent. Mål: 17 x 11 x 25 cm (W/D/H) Vægt: ca. 200 g Vomumen: ca. 4 liter

Specifikationer

Varenummer afz-fas-001-015
Pris 298,00 kr.
Mærke Affenzahn
barcode 4057081015368

Anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Rygsæk fra Affenzahn - Willi Hval (4L)
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

Du kan følge din ordre samt tracke din pakke her

DAO 365:

Pakkeshop: Gratis (ved køb over 398 kr)
Pakkeshop: 28 kr. (ved køb under 398 kr )
DAO Express privat: 18 kr (ved køb over 398 - Ikke muligt ved større varer)
DAO Express privat: 32 kr (ved køb under 398 - Ikke muligt ved større varer)

GLS:

GLS Pakkshop: Gratis (ved køb over 498 kr)
GLS pakkeshop: 32 kr. (ved køb under 498 kr.)
GLS Hjemmelevering: Gratis (ved køb over 998 kr)
GLS hjemmelevering: 44 kr. (ved køb under 998 kr.)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

World Wide Delivery
We deliver to Greenland, Norway, Sweden, Finland, Germany, UK, Belgium , Nederlands, France, Switzerland. (volumen items are excluded. Please contact customer service)

Post Nord: From DKK 48 (depending on delivery country - see price on checkout)

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Julegaver - Udvidet returret
Alle køb foretaget efter den 20/10-2024 kan byttes helt frem til den 14. januar 2025.