Møbel forankring fra BabyDan - Furniture Strap (2 stk)

BABYDAN
På lager - bestil før kl 16, så sender vi i dag
  69,00 kr.
Køb nu og betal over 10 mdr - rentefrit med ViaBill

Fri fragt over 398,-

30 dages returret

Trustpilot 4.8

Stropper til fastgørelse af møbler til væggen for at undgå at møblet tipper. Møbelforankringen monteres på møblet og på væggen med skruer. Hvis møblets bredde overstiger 125 cm, skal der anvendes 3 møbelforankringer. I hver pakke kommer 2 stropper Skruer til montering medfølger ikke. Husk, at skruerne skal være beregnet til det materiale, de skal skrues i.

Beskrivelse

Du kan forhindre møbler i at tippe over dit barn ved at montere møbelforankringen, som spænder møblet fast til væggen. Du kan montere stroppen på møblet og på væggen med skruer. Skruer medfølger ikke, fordi der er mange typer møbler og væg, og det er vigtigt, at skruerne passer til det materiale, som de skrues ind i. Emballagen er 100% bionedbrydelig og er Cradle to Cradle certificeret. Det betyder, at emballagen vil blive nedbrudt naturligt, så den efterlader intet, som kunne skade vores planet. På den måde kan du beskytte din lille guldklump fra ulykker og tage ansvar for den verden, som dit barn vokser op i.Monteringstype: Presmonteret

Højde: 73 cm

Bredde: 73.5 cm

Længde: 4 cm

Mindste åbningsmål: 73.5 cm

Maksimale åbningsmål: 79.6 cm

(Forlængere sælges separat)

Med 1 forlænger 79,60-86,50 cmMed 2 forlængere 86,00-93,30 cm Med 3 forlængere 92,50-99,80 cmMed 4 forlængere 99,00-106,3 cmMed 5 forlængere 105,5-112,8 cmMed 6 forlængere 112,0-119,3 cmForlængere er fremstillet i metal

Tremmeafstand: 5.5

Materiale: PE (Polyethylene) pulverlakeret stål

Farve: Hvid

Varenummer: # 70114-5490-01

Sikkerhedsstandard: EN 1930 : 2011

AdvarslerVigtigt! Følg instruktionerne nøjagtigt og gem dem til senere brugAdvarsel: Ukorrekt opsætning af gitteret kan være farligtAdvarsel: Brug ikke gitteret, hvis det er beskadiget eller der mangler deleAdvarsel: Vær opmærksom på, at gitteret ikke er beregnet til brug i vinduesåbningerAdvarsel: Monter aldrig uden vægbeslag, når der anvendes mere end 2 forlængereVær opmærksom på farerne ved at lade børn selv bruge eller kravle over sikkerhedsgitteretKravl aldrig over gitteret, åben altid med lågen. Lad aldrig børn svinge på gitteretDette sikkerhedsgitter er kun beregnet til brug i private hjemNår gitteret er monteret i henhold til vejledningen, dvs. mellem to rene, fedtfrie, stabile og ensartede overflader, over det følgende standard EN 1930:2011Gitteret skal altid placeres direkte på gulvet/trappenHvis sikkerhedsgitteret anvendes øverst på en trappe, må det ikke placeres på trin neden for trappens øverste trinHvis sikkerhedsgitteret anvendes nederst på en trappe, skal det placeres forrest på trappens nederste trinBemærk, at dette produkt ikke nødvendigvis forhindrer, at der sker uheld. Barnet bør altid være under opsynGitteret er beregnet til børn op til 24 måneder. Denne retningslinje skal dog ses i forhold til barnets egen udvikling, idet børns evner og færdigheder udvikles forskelligtHvis den røde indikator er synlig ved montering af gitteret, må gitteret ikke benyttes i denne åbning, da det betyder, at åbningen ikke kan modstå det minimumstryk der kræves til en sikker monteringHvis gitteret sættes op på mursten, gipsvæg eller anden uensartet overflade, kan det være nødvendigt at montere en ensartet overflade som f.eks. et høvlet bræt på væggenHvis gitteret er beskadiget eller hvis der har været uheld i forbindelse med gitteret, må det ikke tages i brug igenBrug kun originale reservedele til gitteretSikkerhedsgitteret har et manuelt lukkesystemTjek at sikkerhedsgitteret er korrekt lukket og låstSikkerhedsgitteret skal regelmæssigt kontrolleres for at sikre, at det er sikkert og fungerer i henhold til denne vejledningSikkerhedsgitteret er lavet af metalRengør gitteret med varmt sæbevand eller en fugtig klud. Undlad at bruge skurepulver eller kemikalier til rengøring af gitteret

Specifikationer

Varenummer 500333
Pris 69,00 kr.
Mærke BabyDan
barcode 5705548043513
Farve Hvid

Anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Møbel forankring fra BabyDan - Furniture Strap (2 stk)
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

Du kan følge din ordre samt tracke din pakke her

DAO 365:

Pakkeshop: Gratis (ved køb over 398 kr)
Pakkeshop: 28 kr. (ved køb under 398 kr )
DAO Express privat: 18 kr (ved køb over 398 - Ikke muligt ved større varer)
DAO Express privat: 32 kr (ved køb under 398 - Ikke muligt ved større varer)

GLS:

GLS Pakkshop: Gratis (ved køb over 498 kr)
GLS pakkeshop: 32 kr. (ved køb under 498 kr.)
GLS Hjemmelevering: Gratis (ved køb over 998 kr)
GLS hjemmelevering: 44 kr. (ved køb under 998 kr.)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

World Wide Delivery
We deliver to Greenland, Norway, Sweden, Finland, Germany, UK, Belgium , Nederlands, France, Switzerland. (volumen items are excluded. Please contact customer service)

Post Nord: From DKK 48 (depending on delivery country - see price on checkout)

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Julegaver - Udvidet returret
Alle køb foretaget efter den 20/10-2024 kan byttes helt frem til den 14. januar 2025.