Vanteholdere m. reflekstråd fra AddBaby

ADDBABY
På lager - bestil før kl 16, så sender vi i dag
  58,00 kr.
Køb nu og betal over 10 mdr - rentefrit med ViaBill

Fri fragt over 398,-

30 dages returret

Trustpilot 4.8

Klassiske vanteholdere med kvalitets clips i begge ender, som ikke beskadiger tøjet. 2 stk. vanteholdere som også kan anvendes til at hænge legetøj op i barnevognen eller fastgøre tæpper eller kørepose til vognen. Klassiske vanteholdere nu med refleks for øget sikkerhed. Robuste clips til at fastgøre med, der ikke beskadiger tøjet. Kan også med fordel bruges til at hænge mobiltelefoner op i barnevognen. Vanteholdere som holder vanterne - eller tæppet, køreposen eller tøjbamsen - på plads! De er lavet i polyesterbånd i lækker kvalitet. Sæt den ene clips i vanten og den anden i jakken / flyverdragten - så mister barnet ikke vanterne selvom vanterne tages af - og barnet har altid vanterne lige ved hånden. Du kan også nemt og sikkert fastgøre f.eks. et tæppe eller legetøj til klapvognen - slut med at det falder ud eller bliver kastet ud af vognen. Vanteholder med nikkel clips i hvert ende af et sort bånd med AddBaby skrevet på. Båndet måler 15 cm.
Beskrivelse
hold styr på vanter, legetøj, tæpper osv. med disse vanteholdere fra AddBaby
Specifikationer
Pris 58,00 kr.
SKU 7350041191520
barcode 7350041191520
Mærke Addbaby
Størrelse XXL
Materiale Kunststof, Metal
Anmeldelser
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Vanteholdere m. reflekstråd fra AddBaby
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

Du kan følge din ordre samt tracke din pakke her

DAO 365:

Pakkeshop: Gratis (ved køb over 398 kr)
Pakkeshop: 28 kr. (ved køb under 398 kr )
DAO Express privat: 18 kr (ved køb over 398 - Ikke muligt ved større varer)
DAO Express privat: 32 kr (ved køb under 398 - Ikke muligt ved større varer)

GLS:

GLS Pakkshop: Gratis (ved køb over 498 kr)
GLS pakkeshop: 32 kr. (ved køb under 498 kr.)
GLS Hjemmelevering: Gratis (ved køb over 998 kr)
GLS hjemmelevering: 44 kr. (ved køb under 998 kr.)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

World Wide Delivery
We deliver to Greenland, Norway, Sweden, Finland, Germany, UK, Belgium , Nederlands, France, Switzerland. (volumen items are excluded. Please contact customer service)

Post Nord: From DKK 48 (depending on delivery country - see price on checkout)

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Julegaver - Udvidet returret
Alle køb foretaget efter den 20/10-2024 kan byttes helt frem til den 14. januar 2025.