Vandtæt madrasbeskytter fra freeON (120x60)

FREEON
Udsolgt
vejl. 148,00 kr.
  111,00 kr.
Køb nu og betal over 10 mdr - rentefrit med ViaBill

Fri fragt over 398,-

30 dages returret

Trustpilot 4.8

Hold din babys sovemiljø rent og hygiejnisk med vores vandtætte madrasbeskytter. Den forhindrer effektivt væsker i at nå lagenet, er blød og skånsom mod huden, og kan vaskes ved 95°C for maksimal bakteriefjernelse. Sikrer komfort og hygiejne hver nat.

Beskrivelse

Vandtæt madrasbeskytter, 120×60 cm. Denne vandtætte beskytter forhindrer væsker i at trænge igennem til lagenet og opretholder høj hygiejne for dit barn. Produktet er blødt, elastisk og skånsomt mod børns hud, hvilket gør det ideelt til daglig brug. Den øvre lag er fremstillet af polyurethan, og polstringen er af polyester, der sikrer både komfort og holdbarhed.
NB! Kommer uden madras

Den vandtætte madrasbeskytter er designet til at være både praktisk og hygiejnisk, og den kan vaskes ved 95°C, hvilket garanterer en grundig rengøring og fjernelse af bakterier. Dette er den perfekte løsning for at sikre en ren og hygiejnisk sovemiljø for dit barn.Vandtæt madrasbeskytter, 120×60 cm. Denne vandtætte beskytter forhindrer væsker i at trænge igennem til lagenet og opretholder høj hygiejne for dit barn. Produktet er blødt, elastisk og skånsomt mod børns hud, hvilket gør det ideelt til daglig brug. Den øvre lag er fremstillet af polyurethan, og polstringen er af polyester, der sikrer både komfort og holdbarhed.
NB! Kommer uden madras

Den vandtætte madrasbeskytter er designet til at være både praktisk og hygiejnisk, og den kan vaskes ved 95°C, hvilket garanterer en grundig rengøring og fjernelse af bakterier. Dette er den perfekte løsning for at sikre en ren og hygiejnisk sovemiljø for dit barn.

Specifikationer

Pris 148,00 kr.
SKU 5741
barcode 3830032057416
Mærke freeON

Anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Vandtæt madrasbeskytter fra freeON (120x60)
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

Du kan følge din ordre samt tracke din pakke her

DAO 365:

Pakkeshop: Gratis (ved køb over 398 kr)
Pakkeshop: 28 kr. (ved køb under 398 kr )
DAO Express privat: 18 kr (ved køb over 398 - Ikke muligt ved større varer)
DAO Express privat: 32 kr (ved køb under 398 - Ikke muligt ved større varer)

GLS:

GLS Pakkshop: Gratis (ved køb over 498 kr)
GLS pakkeshop: 32 kr. (ved køb under 498 kr.)
GLS Hjemmelevering: Gratis (ved køb over 998 kr)
GLS hjemmelevering: 44 kr. (ved køb under 998 kr.)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

World Wide Delivery
We deliver to Greenland, Norway, Sweden, Finland, Germany, UK, Belgium , Nederlands, France, Switzerland. (volumen items are excluded. Please contact customer service)

Post Nord: From DKK 48 (depending on delivery country - see price on checkout)

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Julegaver - Udvidet returret
Alle køb foretaget efter den 20/10-2024 kan byttes helt frem til den 14. januar 2025.