Vågelampe - Bear Lamp - USB fra Rabbit & Friends - Stor - Blue

Udsolgt

Fri fragt over 198,-

Returret til 14. januar 2024

RABBIT & FRIENDS SILIKONE LAMPE - STOR BJØRN. LAMPEN TÆNDES OG SLUKKES PÅ POWER SWITCH I BUNDEN. NÅR LAMPEN TÆNDES LYSER EN GRUNDFARVE-KLAP PÅ LAMPEN OG FARVET LYS VIL SKIFTE I FORSKELLIGE FARVER GRADVIST HVER 3. SEKUND. KLAP PÅ LAMPEN IGEN OG LAMPEN GÅR I HVILEFUNKTION. HVIS DU TRYKKER PÅ AFBRYDEREN I 4 SEKUNDER, LYSER LAMPEN FØRST, HEREFTER LYSBLINKER DEN 2 GANGE. NU ER LAMPEN SAT TIL AT SLUKKE EFTER 2 TIMER. LAMPEN RENGØRES MED EN FUGTIG KLUD. DOG MÅ BUNDEN IKKE KOMME I KONTAKT MED VAND. PRODUKTET ER IKKE LEGETØJ OG BØRN UNDER 6 ÅR BØR IKKE ANVENDE LAMPEN UDEN OPSYN AF VOKSNE. PRODUKTET MÅ IKKE SKILLES AD ELLER REPARERES PÅ EGEN HÅND.
Beskrivelse
Materiale: Silikone og plast.
Specifikationer
Pris 289,00 kr.
SKU 52-0037/52-0004
barcode 5907222123232
Mærke Rabbit & Friends
Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

GLS:
GLS pakkeshop: 29 kr. (gratis ved køb over 198 kr.)
GLS hjemmelevering: 38 kr. (gratis ved køb over 798 kr.)

DAO 365:
Pakkeshop: 24 kr. (gratis ved køb over 198 kr. )
DAO Express privat: 24 kr (gratis ved køb over 198 kr. Ikke muligt ved større varer)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

Julegaver - Udvidet returret

Alle køb foretaget efter den 10/11-2023 kan byttes helt frem til den 14. januar 2024.

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Anmeldelser
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Vågelampe - Bear Lamp - USB fra Rabbit & Friends - Stor - Blue
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

check-circle Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.