Væghængt puslebord fra BabyDan - Bred model

Flere visninger

Væghængt puslebord fra BabyDan - Alfred

Varenummer:

4125-01
Væg puslebord med dæmperlukning fra BabyDan fremstillet i knasfri New Zealandsk fyr. Væghængt puslebord med ekstra hyldeplads der giver mulighed for at have det mest nødvendige ved hånden. So ......Læs mere om produktet
Pris
Altid fri fragt
1.598,00 kr

Midlertidig udsolgt

Lagerstatus: Midlertidig udsolgt

Andre kiggede på:
HVORFOR VÆLGE OS?

FRI FRAGT med GLS

Returlabel

|

14 DAGES RETURRET

|


E-mærket

|

Kundeservice kl 9-16

|

Andre købte også :

Beskrivelse

Væg puslebord med dæmperlukning fra BabyDan fremstillet i knasfri New Zealandsk fyr. Væghængt puslebord med ekstra hyldeplads der giver mulighed for at have det mest nødvendige ved hånden.

Soft puslehynde 4193 kan med fordel tilkøbes, da den er fleksibel og bøjelig og skabet kan lukkes omkring den.

Godkendt efter EN12221:2008 som er 15 kg. Testet yderlig op til 50 kg.

Væg puslebord fra BabyDan er en ideel pusleplads til de steder hvor pladsen er trang.

Yderligere information

DetaljerBaby Dan er en dansk virksomhed, som producerer og leverer sikkerhedsprodukter, tekstiler og møbler og meget andet udstyr til børn i alderen 0-5 år. Baby Dan beskæftiger 110 medarbejdere og eksporterer mere end 90% af produktionen, er ISO 14001 miljøcertificerede og medlem af Global Safety Cooperation.
Med udgangspunkt i kerneværdierne tryghed, opfindsomhed og ansvarlighed, er Baby Dan synonym med de højeste kvalitets- og sikkerhedsmæssige standarder.

Yderligere informationVarenummer 4125-01
Mærke BabyDan
Mål Nej


Bedømmelser

Bedømmelser (0)

Super produkt. Bedømt af Ann
Pris
Kvalitet
Playtray bordet er super nemt at tage af og sætte på trip trap stolen. Den fungere godt som både legebord og spisebord. Nemt at rengøre. (Indsendt den 15/02/2018)
Hvorfor det mellemrum mellem stol og tray?Bedømt af Mikkel Tue
Pris
Kvalitet
PlayTray-bakken er fin og vi blev med det samme rigtig glade for at bruge den ved spisebordet. Designet efterlader dog et mellemrum mellem stol og tray, som ikke er særlig praktisk. Der forsvinder nemt både med og drikke ned i mellemrummet og det er en smule besværligt at skulle gøre det rent efter hvert måltid. (Indsendt den 14/02/2018)
PlayTrayBedømt af Anne
Pris
Kvalitet
Super anvendeligt bord til de mindre børn. Både til mad, leg og maling. Vi har brugt det til alle vores tre børn, og det ser stadig nyt ud. Nu har vi købt et i gave til en anden lille baby. (Indsendt den 13/02/2018)

Indsend din bedømmelse

Kun registrerede brugere kan skrive bedømmelser. Log ind eller registrer