UV trøje fra Småfolk - Lilla

Fri fragt over 198,-

Returret til 14. januar 2024

UV T-shirt med lange ærmer fra Småfolk - Lilla- er perfekt til til brug ved stranden, i haven eller på varme dage, hvor det er rart at have noget luftigt tøj på. T-shirt i fint design i løstsiddende design og i let og hurtigt tørrende kvalitet. Med denne Småfolk UV t-shirt bliver dit barn optimalt beskyttet mod solens stråler samtidig med, at barnet har noget smart og behageligt tøj på. UV trøje er praktisk til mindre børn, der har ble badebukser på i poolen og skal beskyttes på skuldre og ryg. En UV trøje er også god til større børn, der ikke ønsker at have en decideret soldragt på men stadig skal beskyttes mod solens stråler Soltøj fra Småfolk er lækkert soltøj i retro-design fra super populære Småfolk UV tøj er testet til at beskytte huden med faktor 50+ svarende til 98% beskyttelse.
Beskrivelse
Småfolk børnetøj er ikke uden grund et af Danmarks mest populære børnetøjs-mærker. Børnetøj fra Småfolk er 70´er retrostil kombineret med utrolig høj kvalitet og perfekt pasform. Det anbefales at du renser soltøjet i koldt og rent vand fra hanen. Undgå at tørre soltøjet direkte i solen.
Specifikationer
SKU 41-9951-022
Mærke Småfolk
UV beskyttelse UV 50+
Vaskeanvisning Maskinvask ved 30 grader
Størrelsesguide
 • 1-2 år (86-92)
 • 2-3 år (92-98)
 • 3-4 år (98-104)
 • Levering og Retur

  Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

  Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

  GLS:
  GLS pakkeshop: 29 kr. (gratis ved køb over 198 kr.)
  GLS hjemmelevering: 38 kr. (gratis ved køb over 798 kr.)

  DAO 365:
  Pakkeshop: 24 kr. (gratis ved køb over 198 kr. )
  DAO Express privat: 24 kr (gratis ved køb over 198 kr. Ikke muligt ved større varer)

  Fragtmand:
  Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

  Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
  Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

  97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

  Julegaver - Udvidet returret

  Alle køb foretaget efter den 10/11-2023 kan byttes helt frem til den 14. januar 2024.

  Retur - Label til print eller QR kode til scanning

  Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

  Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

  Anmeldelser
  Skriv din egen anmeldelse
  Du anmelder: UV trøje fra Småfolk - Lilla
  Din bedømmelse:
  loader
  Indlæser...

  check-circle Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

  This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.