UV hættetrøje med 3/4 ærmer fra Baby Banz®

På lager - bestil før kl 16, så sender vi i dag
- Fri Fragt over 198,-
Smart hættetrøje med 3/4 ærmer fra australske Baby Banz® med indbygget solbeskyttelse til brug ved stranden, i haven eller på varme dage, hvor det er rart at have noget luftigt tøj på. T-shirt i fint design i løstsiddende design og i let og hurtigt tørrende kvalitet. Med denne hættetrøje bliver dit barn optimalt beskyttet mod solens stråler samtidig med, at barnet har noget smart og behageligt tøj på. Hætten giver et smart finish på soltrøjen, men kan også anvendes som ekstra beskyttelse af nakke og hoved mod solens stråler ved at tage den over hovedet T-shirten fra Baby Banz® der er klinisk testet til en faktor UV50+ efter Australsk standard, som lukker 98% af solens stråler ude.
  • Hættetrøje med 3/4 ærmer fra fra Baby Banz® - Pink - str. 6 år (120 cm)
  • Løstsiddende t-shirt i cool design og som er behagelig at have på
  • T-shirten er hurtigt tørrende materiale og klinisk testet til en faktor UV50
  • Brug hættetrøjen ved stranden, i haven eller på varme dage
  • Giver barnet effektiv beskyttelse på overkroppen og nakke og hoved
  • T-shirten passer perfekt sammen med de matchende badeshorts

Beskrivelse

Banz UV-badetøj er oprindeligt designet til brug i Australien – et af verdens mest udsatte steder for UV-stråling. Banz UV-badetøj er kliniks testet og har en beskyttelse svarende til faktor 50+ og blokerer derfor mere end 98% af solens skadelige stråler.

Specifikationer

Pris 198,00 kr.
SKU BB-haette-troeje
Mærke Banz
Størrelse 6 år
UV beskyttelse 50+
Vaskeanvisning Vaskes før brug, håndvaskes i varmt vand med mild sæbe. Må ikke stryges eller farves. Må ikke tørretumbles. Bør ikke anvendes i klorinholdigt vand. Rens i rent vand efter brug
Alder 6 år
Størrelsesguide 4 år: 108 cm. 6 år: 120 cm.