Uroholder i træ fra Sebra - Jetty beige

SEBRA
På lager - bestil før kl 16, så sender vi i dag
  468,00 kr.
Køb nu og betal over 10 mdr - rentefrit med ViaBill

Fri fragt over 398,-

30 dages returret

Trustpilot 4.8

Få nemt placeret en babyuro over din babys seng med denne funktionelle uroholder i farven Jetty Beige.

Den er designet til at hænge babyuroer og skaber et hyggeligt miljø for dit barn.

Holderen er fremstillet af træ og kan let monteres mellem tremmerne på en Sebra Seng, Baby & Jr., eller enhver anden tremmeseng, vugge, puslebord, eller kravlegård med tremmer.

 

Beskrivelse

Montering af uroholderen er enkel. Du fastgør den ved at spænde to polstrede skiver sammen omkring tremmerne ved hjælp af et drejestykke. Disse polstrede skiver beskytter også materialet, de er fastgjort til, hvilket sikrer, at hverken sengen eller andre møbler tager skade. For at kunne montere uroholderen skal afstanden mellem tremmerne, hvor den skal monteres, være mindst 8 mm for at gøre plads til skruen i uroholderen.

Efter justering har de to spændeflader, hver med en diameter på 6,7 cm, sørget for at uroholderen sidder sikkert fast på tremmerne. Uroholderen er lavet af 100% krydsfiner, mens drejestykket og de polstrede skiver er fremstillet af 100% hemutræ. Dimensionerne på uroholderen er H: 73 cm, L: 3 cm, B: 35 cm.

Specifikationer

Pris 468,00 kr.
Varenummer 802130004
barcode 5704680068194
Mærke Sebra
Materiale Træ

Anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Uroholder i træ fra Sebra - Jetty beige
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

Du kan følge din ordre samt tracke din pakke her

DAO 365:

Pakkeshop: Gratis (ved køb over 398 kr)
Pakkeshop: 28 kr. (ved køb under 398 kr )
DAO Express privat: 18 kr (ved køb over 398 - Ikke muligt ved større varer)
DAO Express privat: 32 kr (ved køb under 398 - Ikke muligt ved større varer)

GLS:

GLS Pakkshop: Gratis (ved køb over 498 kr)
GLS pakkeshop: 32 kr. (ved køb under 498 kr.)
GLS Hjemmelevering: Gratis (ved køb over 998 kr)
GLS hjemmelevering: 44 kr. (ved køb under 998 kr.)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

World Wide Delivery
We deliver to Greenland, Norway, Sweden, Finland, Germany, UK, Belgium , Nederlands, France, Switzerland. (volumen items are excluded. Please contact customer service)

Post Nord: From DKK 48 (depending on delivery country - see price on checkout)

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Julegaver - Udvidet returret
Alle køb foretaget efter den 20/10-2024 kan byttes helt frem til den 14. januar 2025.