Uld strømpe fra Melton - kraftig m. langt skaft - Lilla

- Fri Fragt over 198,-
Uldstrømpe fra Melton i blød, fleksibel og lækker ribkvalitet med lang ribkant som kan foldes både op og ned. Brug dem som alternativ til almindelige bomuldsstrømper; de sidder super godt på foden. Klassisk uldstrømpe fra Melton i lækker uld kvalitet, der ikke kradser og er dejlig varme og bløde og som er rigtig gode at bruge som almindelige strømper, i stedet for bomuldsstrømper. Uld sokker i elastisk kvalitet, så uld sokkerne sidder godt og tæt på foden uden at glide ned. Uldstrømper holder dit barns fødder dejligt varme og da uld er åndbart sikrer du også, at barnet ikke får fugtigt og dermed kolde fødder. Disse strømper er derfor rigtig gode i hele vinterperioden. Kvalitet: 90% uld, 9% polyamid, 1% elastan.
  • Super varme og bløde uldstrømper fra Melton
  • Uld sokker fra Melton der er dejligt bløde og ikke kradser
  • Uldstrømper fra Melton der sikrer en konstant kropstemperatur
  • Uldsokker holder føderne dejligt varme og transporterer sveden væk
Melton er kendt for at lave strømper med god pasform, stor holdbarned og slidstyrke og høj farveægthed. De flotte farver har således en høj holdbarhed som er opnået ved at indfarve det garn, der benyttes til al Melton strik. Farverne holder derfor vask efter vask. Melton strømper er børnestrømper i god kvalitet og flot design Melton strømper er lavet af kvalitets garn (Öko-Tex) med et højt inhold af bomuld og naturlige fibre. Melton strømper er derfor særdeles komfortable. Samtidig er Melton kendt for at lave strømper i lækre og moderigtige farver, samt opfindsomme mønstrer og flotte farver.

Beskrivelse

Ulden tilpasser sig temperaturen på en naturlig måde og kan bruge hele året rundt - både når det er varmt og koldt! Uld holder på varmen, når det er koldt, og sikrer en behagelig kølig fornemmelse på en varm sommer dag. Uldtøj sikrer kroppens naturlige temperatur og transporterer fugten ud i uldens yderste lag. Uldens unikke egenskaber er derfor gavnlige både sommer og vinter

Specifikationer

SKU 2705-744-
Mærke Melton