Uld strømpe fra Melton - kraftig m. langt skaft - Blomme

Uld

Fri fragt over 199,-

30 dages returret

Uldstrømpe fra Melton i blød, fleksibel og lækker ribkvalitet med lang ribkant som kan foldes både op og ned. Brug dem som alternativ til almindelige bomuldsstrømper; de sidder super godt på foden. Klassisk uldstrømpe fra Melton i lækker uld kvalitet, der ikke kradser og er dejlig varme og bløde og som er rigtig gode at bruge som almindelige strømper, i stedet for bomuldsstrømper. Uld sokker i elastisk kvalitet, så uld sokkerne sidder godt og tæt på foden uden at glide ned. Uldstrømper holder dit barns fødder dejligt varme og da uld er åndbart sikrer du også, at barnet ikke får fugtigt og dermed kolde fødder. Disse strømper er derfor rigtig gode i hele vinterperioden. Kvalitet: 90% uld, 9% polyamid, 1% elastan.
Beskrivelse
Super varme og bløde uldstrømper fra Melton Uld sokker fra Melton der er dejligt bløde og ikke kradser Uldstrømper fra Melton der sikrer en konstant kropstemperatur Uldsokker holder føderne dejligt varme og transporterer sveden væk
Specifikationer
SKU 270005-788
Mærke Melton
Farve Aubergine
Køn Unisex
Materiale Uld
Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

Du kan følge din ordre samt tracke din pakke her

DAO 365:

Pakkeshop: Gratis (ved køb over 199 kr)
Pakkeshop: 28 kr. (ved køb under 199 kr )
DAO Express privat: 18 kr (ved køb over 199 - Ikke muligt ved større varer)
DAO Express privat: 32 kr (ved køb under 200 - Ikke muligt ved større varer)

GLS:

GLS Pakkshop: Gratis (ved køb over 299 kr)
GLS pakkeshop: 32 kr. (ved køb under 299 kr.)
GLS Hjemmelevering: Gratis (ved køb over 799 kr)
GLS hjemmelevering: 44 kr. (ved køb under 799 kr.)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

World Wide Delivery
We deliver to Greenland, Norway, Sweden, Finland, Germany, UK, Belgium , Nederlands, France, Switzerland. (volumen items are excluded. Please contact customer service)

Post Nord: From DKK 48 (depending on delivery country - see price on checkout)

Julegaver - Udvidet returret

Alle køb foretaget efter den 10/11-2023 kan byttes helt frem til den 14. januar 2024.

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Anmeldelser
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Uld strømpe fra Melton - kraftig m. langt skaft - Blomme
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

check-circle Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.