Uld body fra Danefæ® - Lamb Body Brun/Grøn/Blå

Uld DANEFæ
As low as: 0,00 kr.
Køb nu og betal over 10 mdr - rentefrit med ViaBill

Fri fragt over 398,-

30 dages returret

Trustpilot 4.8

Uld body fra Danefæ® i lækker uld jersey og skønne mørkebrune, blå og grønne striber. Uld body fra Danefæ® i 100% blød og tynd merino uld, der ikke kradser. Stoffet er gennemfarvet, så farverne holder vask efter vask. Uld bodyen har trykknapper på skulderen og ved bleen, så den er let at få af og på og er. Et sikkert køb, du bliver rigtig glad for. Uld undertøj hjælper dit barn med at have en stabil behagelig kropstemperatur omkring 37 grader, da ulden regulerer forholdet mellem kroppens varme og temperaturen i omgivelserne. Når barnet har uld undertøj på, vil det derfor i højere grad føle sig lun og godt tilpas både ude og inde. Uld undertøj kan bruges hele året rundt, men især om vinteren, hvor temperaturerne veksler meget, er det med til at sikre, at dit barn ikke kommer til at fryse og har det dejligt.
  • Stribet body i tynd uld jersey fra Danefæ® med lange ærmer
  • Uld body i 100% blødt merino uld - kan bruges hele året rundt
  • Dejlig uld jersey body fra Danefæ® der hverken kløer eller kradser
  • Uld body med trykknapper ved skulder og bleen
  • Uld body der hjælper dit barn med at holde en stabil kropstemperatur
  • Danefæ® uld bodystocking kan maskinvaskes ved 30 grader
  • Rul den nyvaskede body i et tørt håndklæde - så er den næsten tør

Beskrivelse

Super skøn stribet body i en lækker uld jersey. Stoffet er gennemfarvet, så farverne holder vask efter vask. 100% uld. Knapper ved halsåbningen, så den er nem at få af og på. Størrelsesguide: 0 mdr = str. 56 3 mdr = str. 62 6 mdr = str. 68 9 mdr = str. 74 12 mdr = str. 80 18 mdr = str. 86 24 mdr = str. 92

Specifikationer

Varenummer body_blaa
Mærke danefæ
Vaskeanvisning Kan maskinvaskes på uldprogram ved 30 grader.
Køn Dreng
Materiale Uld

Anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Uld body fra Danefæ® - Lamb Body Brun/Grøn/Blå
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

Du kan følge din ordre samt tracke din pakke her

DAO 365:

Pakkeshop: Gratis (ved køb over 398 kr)
Pakkeshop: 28 kr. (ved køb under 398 kr )
DAO Express privat: 18 kr (ved køb over 398 - Ikke muligt ved større varer)
DAO Express privat: 32 kr (ved køb under 398 - Ikke muligt ved større varer)

GLS:

GLS Pakkshop: Gratis (ved køb over 498 kr)
GLS pakkeshop: 32 kr. (ved køb under 498 kr.)
GLS Hjemmelevering: Gratis (ved køb over 998 kr)
GLS hjemmelevering: 44 kr. (ved køb under 998 kr.)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

World Wide Delivery
We deliver to Greenland, Norway, Sweden, Finland, Germany, UK, Belgium , Nederlands, France, Switzerland. (volumen items are excluded. Please contact customer service)

Post Nord: From DKK 48 (depending on delivery country - see price on checkout)

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Julegaver - Udvidet returret
Alle køb foretaget efter den 20/10-2024 kan byttes helt frem til den 14. januar 2025.