★ Alle køb kan returneres til den 9. januar 2023 ★
Sistema
Brug for hjælp?
- Ring 3694 9699 (hverdage kl 12-16)

Tudkop fra RICE - Blue Jungle

69,00 kr.
Kun 2 tilbage
På lager - bestil før kl 16, så sender vi i dag
SKU
BABCU-2HJUNGB

NB! Melamin kan gå i stykker hvis det udsættes for "chok" - fx ved at blive tabt eller få stød. Kun egnet til op til max 70 grader - skal derfor ikke udsættes for kogende vand. RICE laver melamin i den allerhøjeste kvalitet i sjovt, funky og funktionelt design der både appellerer til børn og voksne.

Sæt kulør på bordet med det flotte og funktionelle melamin fra RICE. Du kan genkende RICE melamin på hologram mærket der dokumenterer at dette er et originalt RICE produkt.

Lidt nyttig info vedr. RICE melamin: Tåler opvaskemaskine - Ikke egnet til microbølgeovn. RICE melamin er godkendt af DVFA og godkendt til levnedsmiddelbrug - naturligvis 100% fri for Bisphenol A og phthalater.

Med tiden kan melamin miste lidt af farven og blive mere mat i overfladen - når overfladen er meget mat bør produktet ikke anvendes.

RICE produkter er designet og udviklet i Danmark og produceret i tredje verdens lande med respekt for lokal befolkningen. RICE bruger ikke børnearbejde og garanterer ordentlig behandling af deres medarbejdere og ikke udsættes for diskrimination, racisme racistisk eller lign. Rice har en SA8000 certifikation, som er en garanti for moralsk og social ansvarlig produktion.

Specifikationer
SKU BABCU-2HJUNGB
Pris 69,00 kr.
Mærke RICE
barcode 5708315197150
Alder 4 mdr, 5 mdr, 6 mdr, 9 mdr
Skriv din egen anmeldelse
Write a ReviewTudkop fra RICE - Blue Jungle
To Top