Trøje i uld-bambus fra Joha Arctic Zone

Flere visninger

Trøje i uld-bambus fra Joha Arctic Zone - Orchid

Varenummer:

18863-69-69537
Trøje fra Joha i uld-bambus mix i skøn blød og varm kvalitet fra Joha serien "Joha Arctic Zone BY JULIE" . Uld-bambus mix der er en lækker og blød kvalitet der er særdeles velegnet til børn med ......Læs mere om produktet
Pris
Altid fri fragt
148,00 kr

Bestil inden kl 16, så afsendes varen i dag

Lagerstaus: Vælg model først
Vælg Model

* Påkrævede felter

Se Alt Fra:
Andre kiggede på:
HVORFOR VÆLGE OS?

FRI FRAGT med GLS

Returlabel

|

14 DAGES RETURRET

|


E-mærket

|

Kundeservice kl 9-16

|

Andre købte også :

Beskrivelse

Trøje fra Joha i uld-bambus mix i skøn blød og varm kvalitet fra Joha serien "Joha Arctic Zone BY JULIE" . Uld-bambus mix der er en lækker og blød kvalitet der er særdeles velegnet til børn med lidt følsom hud og som foretrækker at det ikke kradser overhovedet - eller hvis du ønsker en uld body med den kendte følelse af bomuld inderst inde.

Brug denne uldtrøje til hverdagsbrug, som underlag, eller - som mange også gør - sæt denne uldtrøje sammen med uld leggings og brug det som et dejligt varmt sæt nattøj.

Uld-bambus minder om uld-bomuld men er blødere og derfor det bedste valg til børn med følsom hud; kvaliteten føles silkeblød og lækker. Uld-bambus er en virkelig lækker og blød kvalitet, hvor uldens unikke egenskaber er på ydersiden, mens der er viskose (bambus) på indersiden. Har en glat overflade. Med uld bambus mix har du dog stadig fordelen ved uldens gode egenskaber.

Joha uld er Woolmark mærket der er den ultimative kvalitetsstandard inden for uld - så Joha uld er den bedste uld du kan købe.
Yderligere information

DetaljerJoha Arctic Zone BY JULIE
Joha har sammen med den dansk-grønlandske sangerinde Julie Berthelsen udviklet kollektionen Joha Arctic Zone by Julie. Kollektionen er inspireret af Grønlands natur og dyreliv - og lanceres med et tilhørende velgørenhedskoncept.

Idéen var Julies selv. Efter at være blevet mor begyndte hun at interessere sig for børnetøj – og hun henvendte sig derfor for 2 år siden til Joha med ønsket om at skabe en tøjkollektion i højest mulige kvalitet, der samtidig kunne bruges som platform for at gøre noget godt for hendes hjemland.

Resultatet blev kollektionen Joha Arctic Zone by Julie, der udover sit grønlandske tema med dyreliv og natur betyder at Joha donerer ét stk. tøj til et barn i Grønland for hvert stk. tøj der sælges. Uddelingen af tøjet sker via hjælpeorganisationen NANU, som drives af Julies søster.

Julie er Bertelsen derudover ambassadør for Red Barnet, Børnehjælpsdagen, WWF, Det Grønlandske Julemærke for kunst & kultur samt Hjerteforeningen.

Yderligere informationVarenummer 18863-69-69537
Mærke Joha
Vaskeanvisning Kan maskinvaskes på uldprogram ved 40 grader. OBS. skal vaskes med et Woolmark vaskemiddel.


Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Trøje i uld-bambus fra Joha Arctic Zone - Orchid

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Pris
Kvalitet