Travel Pal fra Diono - Opbevaringskasse til Bagsædet

DIONO
Udsolgt
  177,00 kr.
Køb nu og betal over 10 mdr - rentefrit med ViaBill

Fri fragt over 398,-

30 dages returret

Trustpilot 4.8

Opbevaringkasse til bilen - Travel Pal fra Diono. Travel Pal er en bilsæde 'organizer', der passer perfekt mellem to autostole på bagsædet, og gør det nemt at få fat på - og holde styr på og orden i - legetøj, bøger, kort, mad osv. Travel Pal har et stort rum, som f.eks. kan deles mellem to børn på bagsædet. Derudover er der en lynlåslomme og 8 sidelommer (ligeligt fordelt i begge sider af opbevaringskassen). Travel Pal har to termolommer til drikkeflasker, så indholdet holdes køligt. Travel Pal er også vandtæt, så der sker ikke lækage på bilsædet, hvis der spildes vand i opbevaringskassen. Travel Pal står godt på sædet og kan evt. fastgøres til bagsæde sikkerhedsselen med velcro strop bag på kassen. Travel Pal fra Diono giver børn/barnet i autostolen på bagsædet nem adgang til sine/deres ting, da tingene står pænt og organiseret lige ved siden af dem. Det gør også det også nemmere at koncentrere sig om kørsel i stedet for at lede efter ting på gulvet osv. Du kan også stille kassen på passagersædet foran, hvilket giver dig nem og sikker adgang til drikkevarer, kort, snacks, headset til mobilen Travel Pal måler ca. 21 x 32 cm (kassens mål - med to drikkeflasker i er længden ca. 38 cm.)
Beskrivelse
Australske Diono har specialiseret sig i at lave udstyr, som gør det nemt og sikkert at rejse for familier med børn- De laver gode og praktiske løsninger for familier on-the-go
Specifikationer
Pris 177,00 kr.
SKU DNO-SAF25
Mærke Diono
barcode 677726403059
Anmeldelser
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Travel Pal fra Diono - Opbevaringskasse til Bagsædet
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

Du kan følge din ordre samt tracke din pakke her

DAO 365:

Pakkeshop: Gratis (ved køb over 398 kr)
Pakkeshop: 28 kr. (ved køb under 398 kr )
DAO Express privat: 18 kr (ved køb over 398 - Ikke muligt ved større varer)
DAO Express privat: 32 kr (ved køb under 398 - Ikke muligt ved større varer)

GLS:

GLS Pakkshop: Gratis (ved køb over 498 kr)
GLS pakkeshop: 32 kr. (ved køb under 498 kr.)
GLS Hjemmelevering: Gratis (ved køb over 998 kr)
GLS hjemmelevering: 44 kr. (ved køb under 998 kr.)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

World Wide Delivery
We deliver to Greenland, Norway, Sweden, Finland, Germany, UK, Belgium , Nederlands, France, Switzerland. (volumen items are excluded. Please contact customer service)

Post Nord: From DKK 48 (depending on delivery country - see price on checkout)

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Julegaver - Udvidet returret
Alle køb foretaget efter den 20/10-2024 kan byttes helt frem til den 14. januar 2025.