Træklegetøj m. lys og lyd fra VTech - Shapes og Animal Tractor

VTECH
På lager - bestil før kl 16, så sender vi i dag
vejl. 403,00 kr.
  282,00 kr.
Køb nu og betal over 10 mdr - rentefrit med ViaBill

Fri fragt over 398,-

30 dages returret

Trustpilot 4.8

Shapes og Animals Tractor af VTech®! Sæt et af de fire venlige dyr på det korrekte formsorteringsgenkendelsespunkt for at høre sjove svar (ENGELSK TALE). Som du trækker traktoren langs dyrene vil poppe op og wobble for masser af på farten sjovt! Fårene, hunden, grisen og koen introducerer former, tal og dyrelyde, når du placerer dem på deres korrekte form. Tryk på traktorknapperne for at udløse synge-along sange. De fire chunky dyr kan også bruges til gården rollespil for at tilføje til det sjove. Indeholder 3 sjove syngesange og 10 iørefaldende melodier.

Beskrivelse

Sæt de venlige dyr på den korrekte form sortering anerkendelse punkter for form sortering sjov Indeholder 4 sjove dyr til rollespil eller formsortering Sortere figurerne for at få mere at vide om dyrene Traktor knap udløser sjov synge-along sange Funktioner trække ledning til pull langs spille og omfatter 3 sjove synge-along sange og 10 iørefaldende melodier 65+ sange, melodier, lyde og sætninger Velegnet fra 12 til 36 måneder

Specifikationer

Pris 403,00 kr.
SKU VTC-TOY58
barcode 3417765330032
Mærke Vtech
Materiale Kunststof, Træ, Papir

Anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Træklegetøj m. lys og lyd fra VTech - Shapes og Animal Tractor
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

Du kan følge din ordre samt tracke din pakke her

DAO 365:

Pakkeshop: Gratis (ved køb over 398 kr)
Pakkeshop: 28 kr. (ved køb under 398 kr )
DAO Express privat: 18 kr (ved køb over 398 - Ikke muligt ved større varer)
DAO Express privat: 32 kr (ved køb under 398 - Ikke muligt ved større varer)

GLS:

GLS Pakkshop: Gratis (ved køb over 498 kr)
GLS pakkeshop: 32 kr. (ved køb under 498 kr.)
GLS Hjemmelevering: Gratis (ved køb over 998 kr)
GLS hjemmelevering: 44 kr. (ved køb under 998 kr.)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

World Wide Delivery
We deliver to Greenland, Norway, Sweden, Finland, Germany, UK, Belgium , Nederlands, France, Switzerland. (volumen items are excluded. Please contact customer service)

Post Nord: From DKK 48 (depending on delivery country - see price on checkout)

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Julegaver - Udvidet returret
Alle køb foretaget efter den 20/10-2024 kan byttes helt frem til den 14. januar 2025.