Termopuder 2-i-1 fra Philips Avent - ThermoPads (2-pak)

PHILIPS AVENT
På lager - bestil før kl 16, så sender vi i dag
Køb nu og betal over 10 mdr - rentefrit med ViaBill

Fri fragt over 398,-

30 dages returret

Trustpilot 4.8

2-i-1 termopude fra Philips Avent til smertelindring og afhjælpning af hømme eller overfyldte bryster, revnede og ømme brystvorter. Termopuden kan opvarmes og nedkøles, så du finder den rette temperatur, der er rarest for dig. 

 

Opbevar dem i køleskabet eller fryseren, og brug dem altid med de medfølgende omslag, som giver større komfort på huden. Termopuden og omslaget opbevares køligt, tørt og ikke i direkte sollys.

 

2-i-1 termopude

Smertelindring ved overfyldte bryster
Kan bruges nedkølet og opvarmet
Vigtigt at rengøre hver gang
Opbevares køligt, tørt og ikke i direkte sollys

Beskrivelse

Opstart på amning kan være hårdt, så det er vigtigt, at du har det vigtigste tilbehør lige ved hånden, så du i den vigtige første tid kun skal koncentrere dig om at etablere en god ammerutine.

 

Dette produkt er udviklet i samarbejde med Vicky Scott, der er uddannet jordemoder, børne- og barselsygeplejerske. Ydermere har hun 25 års erfaring som amningskonsulent, hvor hun anbefaler Philips Avent produkter til mødrene.

 

Vejledning:

Opvarmet brug: Her fugtes termopudens omslag let, og puden opvarmes i varmt vand i ca. 10 min.

Nedkølet brug: Her lægges termopuden enten i køleskabet eller fryseren, til den ønskede temperatur. Vigtigt lad ikke termopuden ligge i fryseren længere end 24 timer. Puden kan også nedkøles i en skål med isvand, hvor omslaget herefter benyttes.

 

Det er vigtigt at mærke temperaturen på bagsiden af hånden inden brug, for at sikre at puden hverken er for kold eller varm.

 

Rengøring: Inden anvendelse, bør puden røngørens forsigtigt i varmt vand med lidt opvaskemiddel. Brug ikke rengørings- og skuremidler til rengøringen. Omslaget kan håndvaskes eller vaskes i vaskemaskinen ved lav temperatur, og bør altid være rent inden det tages i brug.

 

Specifikationer

SKU 8710103556923.
Pris 178,00 kr.
barcode 8710103556923
Mærke Philips Avent
Farve Blå, Lilla
Materiale Kunststof, Silikone

Anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Termopuder 2-i-1 fra Philips Avent - ThermoPads (2-pak)
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

check-circle Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

Du kan følge din ordre samt tracke din pakke her

DAO 365:

Pakkeshop: Gratis (ved køb over 398 kr)
Pakkeshop: 28 kr. (ved køb under 398 kr )
DAO Express privat: 18 kr (ved køb over 398 - Ikke muligt ved større varer)
DAO Express privat: 32 kr (ved køb under 398 - Ikke muligt ved større varer)

GLS:

GLS Pakkshop: Gratis (ved køb over 498 kr)
GLS pakkeshop: 32 kr. (ved køb under 498 kr.)
GLS Hjemmelevering: Gratis (ved køb over 998 kr)
GLS hjemmelevering: 44 kr. (ved køb under 998 kr.)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

World Wide Delivery
We deliver to Greenland, Norway, Sweden, Finland, Germany, UK, Belgium , Nederlands, France, Switzerland. (volumen items are excluded. Please contact customer service)

Post Nord: From DKK 48 (depending on delivery country - see price on checkout)

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Julegaver - Udvidet returret
Alle køb foretaget efter den 20/10-2024 kan byttes helt frem til den 14. januar 2025.

Kundeservice

Vi sidder klar i kundeservice til at hjælpe dig med alle de spørgsmål du måtte have. Vi svarer på emails i løbet af dagen når de kommer ind - og vi svarer dig senest indenfor 24 timer ♡. Vi sidder også klar på telefonen alle hverdage kl 12-16. Du kan også finde svar på mange spørgsmål i vores FAQ

E-mail: kundeservice@babygear.dk

Online formular: Online kundeservice formular

Telefon: 36 94 96 99