Termo drikkeflaske fra Nuby® - No-Spill™ Soft-Sipper™ (9+ mdr.)

NUBY
As low as: 0,00 kr.
Køb nu og betal over 10 mdr - rentefrit med ViaBill

Fri fragt over 398,-

30 dages returret

Trustpilot 4.8

Nuby® No-Spill™ Soft-Sipper™ termo drikkeflaske har 2-i-1 funktion: indholdet holdes friskt i op til 4 timer, og dual-flo anti-spild funktionen sikrer, at der kun kommer væske ud, når barnet suger væske ud. På den måde kommer indholdet ikke galt i halsen, på tøj, møbler eller skaber lækage i tasken, bilen, sengen osv. Væske tilstrømningen kan reguleres til hurtigt eller langsomt flow. På den måde skabes der ikke undertryk i koppen, som kan genere drikkeprocessen. Termo koppen fra Nuby® har en behagelig form, der er god at holde om for små hænder. Samlet set er det bare en rigtig god drikkeflaske hele året rundt. Termo drikkeflasken fra Nuby® har en blød drikketud, som er god mod de små tænder eller ømme gummer. Drikketuden holdes hygiejnisk af et flip-låg, der hviler øverst i en fordybning i toppen og ikke kommer i vejen, når barnet drikker af termo koppen. Dette gør alt sammen termo koppen fra Nuby® ideel til ture og rejser med børn.
  • Termo drikkeflaske fra Nuby® - No-Spill™ Soft-Sipper™
  • Termo drikkeflaske så indholdet er varmt eller koldt i op til 4 timer
  • Væske tilstrømningen kan reguleres til langsomt eller hurtigt flow
  • Blød drikketud der holdes ren af flip-låg der gemmes væk øverst, når der drikkes
  • Anti-spild drikkeflaske med dual-flo; der kommer kun væske ud, når der suges
  • Behagelig form at holde om for små hænder
  • Indhold af drikkeflasken: 270 ml.
  • 100 % fri for BPA, PVC og phalater
  • Tåler opvaskemaskine
  • Termo koppen anbefales fra barnet er 9 mdr.
Beskrivelse
Drikkeflaske med indbygget ventil, hvor der frigives væske når barnet suger. Ventilen aktiveres også ved hårde ryst eller kraftige bevægelser - i så fald kan der godt komme vanddråber ud af den - men drikker barnet af den på almindelig vis vil der komme et kontrolleret flow af vand ud af den.
Specifikationer
Pris 68,00 kr.
Mærke Nuby
SKU 048526008865_config
Anmeldelser
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Termo drikkeflaske fra Nuby® - No-Spill™ Soft-Sipper™ (9+ mdr.)
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

Du kan følge din ordre samt tracke din pakke her

DAO 365:

Pakkeshop: Gratis (ved køb over 398 kr)
Pakkeshop: 28 kr. (ved køb under 398 kr )
DAO Express privat: 18 kr (ved køb over 398 - Ikke muligt ved større varer)
DAO Express privat: 32 kr (ved køb under 398 - Ikke muligt ved større varer)

GLS:

GLS Pakkshop: Gratis (ved køb over 498 kr)
GLS pakkeshop: 32 kr. (ved køb under 498 kr.)
GLS Hjemmelevering: Gratis (ved køb over 998 kr)
GLS hjemmelevering: 44 kr. (ved køb under 998 kr.)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

World Wide Delivery
We deliver to Greenland, Norway, Sweden, Finland, Germany, UK, Belgium , Nederlands, France, Switzerland. (volumen items are excluded. Please contact customer service)

Post Nord: From DKK 48 (depending on delivery country - see price on checkout)

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Julegaver - Udvidet returret
Alle køb foretaget efter den 20/10-2024 kan byttes helt frem til den 14. januar 2025.