Aktivitetsbakke fra Babydan - TravelFun

På lager - bestil før kl 16, så sender vi i dag
- Fri Fragt over 198,-

For børn på bagsædet kan selv en kort køretur føles lang og kedelig. Praktisk aktivitetsbakke der kan fyldes med mange timers sjov og gør det nemmere for barnet at underholde sig selv på bagsædet.

De praktiske elastiklommer i forskellige størrelser kan holde alt fra farveblyanter og tuscher til små bøger og snacks. En stor lynlåslomme på undersiden af bakken og en stor plastiklomme lige foran barnet giver også rig mulighed for at medbringe et helt lager af papir, tegninger og bøger til turen.

Putter du en tegning under den store plastiklomme lige foran barnet, kan barnet male direkte på plastikken med white-board tuscher og viske ud med en tør klud – på den måde kan barnet farvelægge den samme tegning igen og igen.

Endelig er der selvfølgelig også tablet-holder-lommen placeret i den helt rigtige vinkel foran barnet men ikke længere væk, end barnet selv kan betjene tabletten.
Lommen måler 18 x 25 cm.

De høje kanter sikrer, at både tuscher, legetøj, snacks og langt de fleste krummer bliver inden for bakken i stedet for at havne i bunden af bilen, hvor hverken barn eller forældre kan nå dem, mens bilen kører.

TravelFun by BabyDan er designet til bagsædet i bilen, men kan også sagtens bruges i klapvognen, bussen, toget, flyet, på færgen eller andre længere ture – ja sågar derhjemme på sofaen.

Når turen er færdig, kan bakken nemt foldes sammen omkring sig selv og lukkes med en elastikstrop, og bæres som en skuldertaske af enten dig eller barnet selv.

Bakken spændes nemt rundt om barnet – eller autostolen – med en enkelt justerbar strop og hviler på barnets ben.
OBS: Har dit barns autostol en sikkerhedspude foran barnets mave vil det dog ikke være muligt at fastspænde bakken ordentligt rundt om barnet. I så fald anbefaler vi at vente til barnet er stort nok til at sidde i autostolen uden sikkerhedspuden.

Anbefales til børn +3 år men kan bruges af alle aldre.

Kommer dit barn til at spilde eller tegne på bakken, kan den nemt rengøres med en opvredet klud.

Beskrivelse

Højde 19 cm

Bredde 40 cm

Længde 35 cm

 

Farvelæg den samme tegning igen og igen med white-board tuscher og en tør klud.
Praktisk aktivitetsbakke til børn i bilen, klapvognen, bussen, toget, flyet, på færgen mv.
Adskillige lommer med elastik holder styr på tuscher, bøger, snacks osv.
Kan nemt foldes sammen og bæres som en skuldertaske
Inkl. tablet-holder-lomme


Specifikationer

SKU 9017
Pris 298,00 kr.
Mærke BabyDan
barcode 5705548049546
Alder 0 mdr
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Aktivitetsbakke fra Babydan - TravelFun
Din bedømmelse:
Indlæser...

Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.