Teething Feeder fra Sassy - Frugtsut - Pink/Orange (2 stk)

Udsolgt

Fri fragt over 398,-

30 dages returret

Teething Feeder fra Sassy er perfekt til frugt, kogte grøntsager, isterninger eller frossen frugt ved tandfrembrud og meget mere. En Teething Feeder - eller frugt sut - fra Sassy giver barnet mulighed for at vænne sig til smag og konsistens af - og få vitaminerne fra - frisk frugt og grønt uden at risikere at få noget galt i halsen. Teething Feeder fra Sassy har hygiejnisk klik låg. Teething Feeder fra Sassy er 100% fri for BPA. Sæt med 2 teething feeders og 2 replacement net NB! Denne model kommer med pink låg og greb øverst samt orange hank I låget er der et lille køleelement fyldt med vand, der kan tages ud og lægges på køl i køleskab og efterfølgende sættes i din Teething Feeder og dermed holde indholdet køligt længere. Du fylder ganske enkelt nettet med frugt eller grøntsager el. lign, drejer så den 'låser', og den er klar til brug - barnet suger næring, mos og smag ud. Teething Feeder fra Sassy kan komme i opvaskemaskinen (øverste hylde) og kommer med låg, så den holdes ren. Husk at rense Teething Feeder fra Sassy umiddelbart efter brug for at lette rengøring af den. Teething Feeder fra Sassy har en praktisk hank med godt greb, så barnet selv kan sidde med den.
  • Væn barnet til smag og konsistens uden risikoen for noget galt i halsen
  • Teething Feeder fra Sassy er perfekt til frisk frugt og grønt
  • Brug også Teething Feeder fra Sassy til frossen frugt eller isterninger ved tandfrembrud
  • Teething Feeder fra Sassy er 100% fri for BPA
  • Teething Feeder fra Sassy kan rengøres i opvaskemaskinen (øverste hylde)
  • Nem at bruge - 'låses' så barnet ikke kan åbne den
  • Teething Feeder fra Sassy egner sig til børn fra 6 mdr.
  • Mål: 4,5 x 8 cm.
Beskrivelse
Teething Feeder fra Sassy - perfekt når baby skal starte på selv at spise frisk frugt og grønt. Giv barnet mulighed for at vænne sig til smag og konsistens uden at risikere, at barnet får noget galt i halsen. Teething Feeder fra Sassy - perfekt når baby skal starte på selv at spise frisk frugt og grønt. Giv barnet mulighed for at vænne sig til smag og konsistens uden at risikere, at barnet får noget galt i halsen.
Specifikationer
Pris 114,00 kr.
Mærke Sassy
SKU 037977300765_pink_2stk
barcode 037977300765_pink_2s
Farve Pink_3
Køn Pige
Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

Du kan følge din ordre samt tracke din pakke her

DAO 365:

Pakkeshop: Gratis (ved køb over 398 kr)
Pakkeshop: 28 kr. (ved køb under 398 kr )
DAO Express privat: 18 kr (ved køb over 398 - Ikke muligt ved større varer)
DAO Express privat: 32 kr (ved køb under 398 - Ikke muligt ved større varer)

GLS:

GLS Pakkshop: Gratis (ved køb over 498 kr)
GLS pakkeshop: 32 kr. (ved køb under 498 kr.)
GLS Hjemmelevering: Gratis (ved køb over 998 kr)
GLS hjemmelevering: 44 kr. (ved køb under 998 kr.)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

World Wide Delivery
We deliver to Greenland, Norway, Sweden, Finland, Germany, UK, Belgium , Nederlands, France, Switzerland. (volumen items are excluded. Please contact customer service)

Post Nord: From DKK 48 (depending on delivery country - see price on checkout)

Julegaver - Udvidet returret

Alle køb foretaget efter den 10/11-2023 kan byttes helt frem til den 14. januar 2024.

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Anmeldelser
Pris
Kvalitet
Nem og tryg
Anmeldelse af Kathrine
Vi har været glad for dette product, og burger det ofte I forbindelse emd at vi laver mad I køkkenet og lillefis hjælper til. Her får hun mulighed for at smage på tingene uden at jeg skal være bekymret for at hun får noget galt I halsen :)

Vi troede dog at køleelementet kunne tages ud...
Ellers er vi godt tilfredse!

1 vare

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Teething Feeder fra Sassy - Frugtsut - Pink/Orange (2 stk)
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

check-circle Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.