Svøb fra Liewood - Swaddle - Little dot rose

Flere visninger

Svøb fra Liewood - Swaddle - Little dot rose

Varenummer:

LW12377
Liewood Molly Swaddle er en ekstra stor luksus stofble fra Liewood på 120 x 120 cm og i 100% økologisk bomuld og med mange anvendelsesmuligheder. Liewood Molly Swaddle kan både anvendes som et luk ......Læs mere om produktet
Pris
Altid fri fragt
180,00 kr

Midlertidig udsolgt

Lagerstatus: Midlertidig udsolgt
Ønsker du at modtage en besked, når vi igen har produktet på lager?
Andre kiggede på:
HVORFOR VÆLGE OS?

FRI FRAGT med GLS

Returlabel

|

14 DAGES RETURRET

|


E-mærket

|

Kundeservice kl 9-16

|

Andre købte også :

Beskrivelse

Liewood Molly Swaddle er en ekstra stor luksus stofble fra Liewood på 120 x 120 cm og i 100% økologisk bomuld og med mange anvendelsesmuligheder. Liewood Molly Swaddle kan både anvendes som et luksuriøst svøb - eller oversize stofbleer med stor flexibilitet og fuld åndbarhed for baby.

Blød og lækker swaddle fra danske Liewood, som både kan bruges som kæmpe stofble eller svøb. Dejlig douche farve og i skøn kvalitet - uundværlig stofble for alle forældre til små og mindre børn.

Brug dit lækre Liewood svøb kan bruges på mange måder - for eksempel:

1) Svøb: Et svøb giver din baby tryghed og kan give din baby længere og dybere søvn! Et babysvøb anvendes når baby skal sove, og det kan give barnet tryghed og en fornemmelse af den tæthed, som barnet også oplevede inde i sin mors mave. Når baby er svøbt tæt kan det hjælpe det med at sove trygt og det er med til at modvirke at barnet vågner let. Barnet sover på denne måde tungere og det at svøbe barnet giver barnet længere tid i den dybe REM søvn. Liewood swaddle er fremstillet i lækkert åndbart materiale så overophedning udgås.

2) Under og efter amning: Brug dit Liewood Swaddle til at dække under amning - enten for solen eller for at få mere intimitet og omkring amningen. Med sit store mål er der masser at stof at arbejde med. Efter amning er det praktisk at lægge over skulder når barnet skal gylpe.

3) Tæppe eller lagen: Perfekt størrelse til maveøvelser eller til at lægge over som dyne på varme dage - eller bruge som et lækkert blødt lagen.

4) Soldækken: Brug dit Swaddle til at give skygge for solen. Muslin er ekstra åndbart pga sin vævning og giver beskyttelse mod overophedning. Husk dog altid at checke temperaturen i vognen og sørg for at der er luftgennemstrømning - og stil naturligvis aldrig vognen i direkte sol

5) Oversize stofble: Praktisk oversize stofble størrelse til at anvende til de formål du normalt anvender en stofble til

Vaskes ved maks 40 grader.
Yderligere information

DetaljerLiewood Hannah swaddle er lavet i økologisk muslin kvalitet. Muslin menes at stamme fra Bangladesh og har været brugt der i flere hundrede år. Muslin er en af de mest enkle, rene og bløde former for bomuld. Muslin er åbent vævet og meget let og reducerer dermed risikoen for overophedning hvis du bruger det til ophæng. Muslin er slidstærk og vævet af naturlige fibre der gør den ekstra slidstærk i brug og vask - det bliver kun bedre i fm brug.

Danske LIEWOOD laver cool og lækre tekstil produkter i stilrent og minimalistisk nordisk design til den moderne familie - i en langtidsholdbar kvalitet.

Alle LIEWOOD produkter er i økologisk bomuld og med en helhedsbaseret og etisk tilgang til design og produktionsprocessen. Alle LIEWOOD produkter er produceret i Indien efter GOTS (Global Organic Textile Standard) standarden - al LIEWOOD produktion sker i et kontrolleret, sikkert og fair arbejdsmiljø.


Yderligere informationVarenummer LW12377
Mærke Liewood


Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Svøb fra Liewood - Swaddle - Little dot rose

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Pris
Kvalitet