Suttesnor, Sutteboks og Sut - Iiamo String - Pink

På lager - bestil før kl 16, så sender vi i dag

Fri fragt over 198,-

Returret til 14. januar 2024

Suttesnor - Iiamo String - er en kombineret suttesnor og sutteboks med tilhørende Iiamo Peace sut (0-6 mdr.). Iiamo String suttesnor med 2 klare fordele: suttesnoren kan fastgøres tøjet, så den ikke falder på jorden, og sutten kan proppes ind i boksen, så sutten ikke bliver beskidt, når den ligger i tasken el. lign. Iiamo String er en sutteboks i virkelig lækkert design; Sat sammen med Iiamo Peace sutten ligner Iiamo String en smuk Lotus Blomst, så her får du en suttesnor og sutteboks, der både er super praktisk og samtidig i virkelig lækkert design. Iiamo String suttesnoren indeholder ikke BPA eller andre skadelige materialer. Den tiIhørende Iiamo Peace sut er i organisk design og i lækre farver; det er en sut, der både er god for barnet og i design i særklasse. Ortodontisk sut, der reducerer risikoen for åbent bid. Sutten indeholder ikke BPA eller andre skadelige materialer. Sutten kan desinficeres ved skoldning. Nippen er fremstillet af 100% klinisk silikone. Iiamo Peace sutten er designet med ventilationshuller der forhindrer udslæt omkring barnets mund og er med et smart greb, der gør det nemt at give barnet sutten i mundet og tage den ud igen. Iiamo Peace er lavet i Danmark og er i et organisk og lækkert design og flotte farver. Iiamo Peace sutten kan købes separat i sæt med to sutter i 2 størrelser - 0-6 og 6-18 mdr. - og i 3 flotte farvekombinationer.
Beskrivelse
Iiamo producerer flotte og funktionelle designprodukter til børn.
Specifikationer
SKU 5710213009015
Pris 98,00 kr.
Mærke Iiamo
barcode 5710213009015
Størrelse 6m+
Alder 6 mdr, 9 mdr, 12 mdr, 18 mdr_, 2 år
Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

GLS:
GLS pakkeshop: 29 kr. (gratis ved køb over 198 kr.)
GLS hjemmelevering: 38 kr. (gratis ved køb over 798 kr.)

DAO 365:
Pakkeshop: 24 kr. (gratis ved køb over 198 kr. )
DAO Express privat: 24 kr (gratis ved køb over 198 kr. Ikke muligt ved større varer)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

Julegaver - Udvidet returret

Alle køb foretaget efter den 10/11-2023 kan byttes helt frem til den 14. januar 2024.

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Anmeldelser
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Suttesnor, Sutteboks og Sut - Iiamo String - Pink
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

check-circle Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.