Sutter fra Phillips Avent - Ultra Air - Grå/Khaki 6-18m (2-pak)

PHILIPS AVENT
På lager - bestil før kl 16, så sender vi i dag
  84,00 kr.
Køb nu og betal over 10 mdr - rentefrit med ViaBill

Fri fragt over 398,-

30 dages returret

Trustpilot 4.8

Phillips Avent Ultra Air Sut: Pakke med 2 stk.
Phillips Avent ultra air sutten er designet til at lade dit barns hud ånde, med ekstra store lufthuller, der sikrer en mere behagelig beroligelse af barnet. Denne funktionelle sut fremmer en tør og behagelig hud ved at forhindre fugtopbygning. Sutten er tilgængelig i en række forskellige farver og designs, hvilket gør den både praktisk og stilfuld.

Beskrivelse

Sterilisering på 3 Minutter

Rejseetuiet, der følger med Phillips Avent ultra soft- og ultra air-sutter, dobbeltfunktionerer som en praktisk sterilisator. Ved simpelthen at tilføje vand og placere etuiet i mikrobølgeovnen, kan du hurtigt og nemt sikre, at sutten er steril og klar til brug igen.

98% Suttilvænning

Phillips Avent har indsamlet feedback fra mødre om deres børns reaktion på de noprede silikonesutter. Resultaterne viser, at i gennemsnit 98% af børnene accepterer Phillips Avent ultra soft- og ultra air-sutter.

Lader Babyens Hud Ånde

De ekstra store lufthuller i Phillips Avent ultra air sutter sikrer effektiv ventilation af din babys hud, hvilket holder den tør og komfortabel under brug.

Ortodontisk Sut

Phillips Avent tilbyder ortodontiske, symmetriske og bløde silikonesutter, som er udviklet med henblik på at støtte barnets naturlige orale udvikling.

Naturlig Følelse for Baby

Teksturen på Phillips Avent silikonesutter er designet til at efterligne følelsen af et moderbryst, hvilket giver en naturlig sutteoplevelse for babyen.

Sut Fremstillet af 100% Silikone

Phillips Avent vælger bevidst silikonematerialer til fremstillingen af ultra soft- og ultra air-sutter. Silikone er et sikkert, inaktivt materiale, der er ideelt til medicinske formål, og er fri for skadelige kemikalier, endokrinaktive stoffer som BPA, og allergener.

Produceret i Nederlandene

Phillips Avent's ultra soft- og ultra air-sutter er med stolthed designet og produceret i Nederlandene, hvilket sikrer høj kvalitet og sikkerhed for dit barn.

Specifikationer

Pris 84,00 kr.
Varenummer SCF085/60
barcode 8720689012713
Mærke Philips Avent
Størrelse 6-18m
Farve Grå, Grøn

Anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Sutter fra Phillips Avent - Ultra Air - Grå/Khaki 6-18m (2-pak)
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

Du kan følge din ordre samt tracke din pakke her

DAO 365:

Pakkeshop: Gratis (ved køb over 398 kr)
Pakkeshop: 28 kr. (ved køb under 398 kr )
DAO Express privat: 18 kr (ved køb over 398 - Ikke muligt ved større varer)
DAO Express privat: 32 kr (ved køb under 398 - Ikke muligt ved større varer)

GLS:

GLS Pakkshop: Gratis (ved køb over 498 kr)
GLS pakkeshop: 32 kr. (ved køb under 498 kr.)
GLS Hjemmelevering: Gratis (ved køb over 998 kr)
GLS hjemmelevering: 44 kr. (ved køb under 998 kr.)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

World Wide Delivery
We deliver to Greenland, Norway, Sweden, Finland, Germany, UK, Belgium , Nederlands, France, Switzerland. (volumen items are excluded. Please contact customer service)

Post Nord: From DKK 48 (depending on delivery country - see price on checkout)

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Julegaver - Udvidet returret
Alle køb foretaget efter den 20/10-2024 kan byttes helt frem til den 14. januar 2025.