Suttekæde fra Goki - Kløver og Paddehat (0+)

GOKI
På lager - bestil før kl 16, så sender vi i dag
  52,00 kr.
Køb nu og betal over 10 mdr - rentefrit med ViaBill

Fri fragt over 398,-

30 dages returret

Trustpilot 4.8

L= 21,5 cm, tekstil

Beskrivelse

Gollnest & Kiesel er Europas innovative trælegetøjsproducent og det største legetøjsfirma i Nordtyskland. Firmaet blev grundlagt i 1981. Med mere end 2.000 forskellige produkter udgør et af de mest varierede sortiment i legetøjsindustrien    

Talrige typer GoKi-legetøj har fået mærkatet„spiel gut“. Forseglingen skelner mellem legetøj, der lever op til de højeste standarder med hensyn til kvalitet, sikkerhed og legeværdi. For at garantere de højeste sikkerhedsstandarder tester GoKi kvalitetsstyringsteam løbende alle produkter i sit eget laboratorium. Eksterne testinstitutter inspicerer også regelmæssigt GoKi-produkter i omfattende tests.    

Goki står for ansvarligt legetøj. Trælegetøj er et produkt af kæden: plante skov - høst træer - proces træ. Gollnest & Kiesel bruger kun træ fra bæredygtigt europæisk skovbrug og arbejder på at gøre så mange produkter som muligt genanvendelige, dvs. vugge til vugge.Goki har sat sig det ambitiøse og unikke mål at fjerne de fire plastik PVC, PU, ABS og PS fra alt deres legetøj inden 2020 og erstatte det med miljøvenlige alternativer. 

Specifikationer

Pris 52,00 kr.
Varenummer magn-764910
barcode 4011534649104
Mærke Goki
Farve Multifarvet
Materiale Kunststof, Bomuld, Træ

Anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Suttekæde fra Goki - Kløver og Paddehat (0+)
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

Du kan følge din ordre samt tracke din pakke her

DAO 365:

Pakkeshop: Gratis (ved køb over 398 kr)
Pakkeshop: 28 kr. (ved køb under 398 kr )
DAO Express privat: 18 kr (ved køb over 398 - Ikke muligt ved større varer)
DAO Express privat: 32 kr (ved køb under 398 - Ikke muligt ved større varer)

GLS:

GLS Pakkshop: Gratis (ved køb over 498 kr)
GLS pakkeshop: 32 kr. (ved køb under 498 kr.)
GLS Hjemmelevering: Gratis (ved køb over 998 kr)
GLS hjemmelevering: 44 kr. (ved køb under 998 kr.)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

World Wide Delivery
We deliver to Greenland, Norway, Sweden, Finland, Germany, UK, Belgium , Nederlands, France, Switzerland. (volumen items are excluded. Please contact customer service)

Post Nord: From DKK 48 (depending on delivery country - see price on checkout)

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Julegaver - Udvidet returret
Alle køb foretaget efter den 20/10-2024 kan byttes helt frem til den 14. januar 2025.