Sutteflasker fra Vital Baby - Anti-kolik 0m+ (2 x 240ml)

VITAL BABY
På lager - bestil før kl 16, så sender vi i dag
vejl. 145,00 kr.
  72,00 kr.
Køb nu og betal over 10 mdr - rentefrit med ViaBill

Fri fragt over 398,-

30 dages returret

Trustpilot 4.8

Vital Baby NURTURE Breast Like Widenext sutteflaske 240ml 2Pk. Uanset om du vælger at give mad fra flaske eller at kombinere både flaske og amning, er detsutteflasken fra Vital Baby et naturligt valg for dig og din baby. Den unikke formede antikolik-flaskesut er designet til at reducere risikoen for baby indtagelse af luft under amning og efterligning af amning, hvilket hjælper med at reducere forvirring af flasker og kan gøre overgangen mellem bryst og flaske lettere. FLEXZONE ™ - fleksibelt område omkring flaskesutten giver mulighed for at strække og bøje sig ligesom mors bryst, hvilket gør det mere behageligt og naturligt at føle babyen. Hver flaske leveres med en langsom strømning NURTURE ™ -bryst som fodring af pattedyr, der er smart designet med 3 x antikolikventiler til at hjælpe med at fjerne og reducere enhver luft, som baby vil sluge under fodring fra flasken, og hjælpe med at reducere symptomer på kolik. Vital Baby tilbyder en 100% acceptgaranti eller dine penge tilbage. Se i pakken for detaljer.

Beskrivelse

Aldersgruppe fra 9+ måneder Beskyt dit barns følsomme tandkød med den bløde tud Hygiejnisk dæksel

Specifikationer

Pris 145,00 kr.
Varenummer VTB-FED02
barcode 5060428198326
Mærke Vital Baby
Køn Dreng
Rumindhold 0-199 ml

Anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Sutteflasker fra Vital Baby - Anti-kolik 0m+ (2 x 240ml)
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

Du kan følge din ordre samt tracke din pakke her

DAO 365:

Pakkeshop: Gratis (ved køb over 398 kr)
Pakkeshop: 28 kr. (ved køb under 398 kr )
DAO Express privat: 18 kr (ved køb over 398 - Ikke muligt ved større varer)
DAO Express privat: 32 kr (ved køb under 398 - Ikke muligt ved større varer)

GLS:

GLS Pakkshop: Gratis (ved køb over 498 kr)
GLS pakkeshop: 32 kr. (ved køb under 498 kr.)
GLS Hjemmelevering: Gratis (ved køb over 998 kr)
GLS hjemmelevering: 44 kr. (ved køb under 998 kr.)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

World Wide Delivery
We deliver to Greenland, Norway, Sweden, Finland, Germany, UK, Belgium , Nederlands, France, Switzerland. (volumen items are excluded. Please contact customer service)

Post Nord: From DKK 48 (depending on delivery country - see price on checkout)

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Julegaver - Udvidet returret
Alle køb foretaget efter den 20/10-2024 kan byttes helt frem til den 14. januar 2025.