Sutteflasker i silikone fra Tommee Tippee CTN 260ml (0m+)

TOMMEE TIPPEE
Udsolgt
  315,00 kr.
Køb nu og betal over 10 mdr - rentefrit med ViaBill

Fri fragt over 398,-

30 dages returret

Trustpilot 4.8

Tommee Tippee Closer to Nature Soft Feel sutteflasket fremstillet i blød silikone, der gør det muligt for babyen at mærke mælkens varme og blødheden, der føles som et bryst, så din baby bliver trøstet, når du ikke er en mulighed. Indhold: 2 sutteflasker á 260 ml m. Slow Flow flaskesutter. Til børn fra 0m+ Den brystlignende flaskesut, der er elsket af mødre og babyer, føles tættere på huden og efterligner den naturlige flex og bevægelse af en mors bryst for en behagelig fodring. 95 % af mødrene rapporterede, at deres baby accepterede den superbløde silikonesutter med hudlignende fornemmelse og ville anbefale til andre. * Alle Closer to Nature-flaskesutter har en anti-kolik-ventil for at forhindre symptomerne på kolik ved at sikre, at din lille indtager mere mælk og mindre luft. Sammen med flaskens følsomme ventil fremmer den brede flaskehals din babys intuitive fodringshandling. Flaskens kompakte form er designet til at blive holdt i den mest naturlige position under fodring, og giver også baby mulighed for at være tættere på dig. Den anti-statiske silikonebelægning holder flasken ren og hygiejnisk ved at afvise støvpartikler og vil ikke tilbageholde pletter og lugte efterladt af modermælk eller modermælkserstatning. Flasken med bred hals gør rengøringen nem, og flaskerne er velegnede til brug i opvaskemaskine, mikroovn, sterilisatorer og flaskevarmere. Nem at samle og garanteret ingen lækager, når du fodrer din baby med et medfølgende låg og rejseskive for at forhindre spild eller utætheder, når du er på farten. 100 % BPA, PVC og Phthalat fri for din ultimative tryghed. Soft Feel silikoneflasker er kun kompatible med alle Closer to Nature®-sutter - tilgængelige i en række flowhastigheder for at holde trit med din voksende baby. Vi anbefaler, at du skifter dine flaskesutter hver anden måned, eller hvis de bliver beskadigede, svage eller bidt af små tænder

Beskrivelse

2 x 260 ml silikoneflaske Brystlignende: De bløde brystlignende silikone-sutter føles tættere på huden og bøjer sig som mor for en naturlig lås og et behageligt foder - kåret som mors #1-flaske til at skifte mellem bryst og flaske* Anti-kolik: Sensitive Closer to Nature-flaskesut med anti-kolik-ventil reducerer overdreven luftstrøm, så de små indtager mere mælk og mindre luft, hvilket forhindrer symptomer på kolik Garanteret ingen utætheder: Nem at samle og garanteret ingen utætheder, når du fodrer din baby. Det medfølgende låg og rejseskive forhindrer spild eller utætheder, når du er på farten Mest anbefalede sutteflaske*: 95 % af mødrene vil anbefale Tommee Tippee Closer to Nature flasker * Baseret på 2021-undersøgelse af 524 forældre, der bruger Tommee Tippee-flasker.

Specifikationer

Pris 315,00 kr.
Varenummer TT-FED79
barcode 5010415227287
Mærke Tommee Tippee
Farve Turkis, Hvid
Materiale Silikone

Anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Sutteflasker i silikone fra Tommee Tippee CTN 260ml (0m+)
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

Du kan følge din ordre samt tracke din pakke her

DAO 365:

Pakkeshop: Gratis (ved køb over 398 kr)
Pakkeshop: 28 kr. (ved køb under 398 kr )
DAO Express privat: 18 kr (ved køb over 398 - Ikke muligt ved større varer)
DAO Express privat: 32 kr (ved køb under 398 - Ikke muligt ved større varer)

GLS:

GLS Pakkshop: Gratis (ved køb over 498 kr)
GLS pakkeshop: 32 kr. (ved køb under 498 kr.)
GLS Hjemmelevering: Gratis (ved køb over 998 kr)
GLS hjemmelevering: 44 kr. (ved køb under 998 kr.)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

World Wide Delivery
We deliver to Greenland, Norway, Sweden, Finland, Germany, UK, Belgium , Nederlands, France, Switzerland. (volumen items are excluded. Please contact customer service)

Post Nord: From DKK 48 (depending on delivery country - see price on checkout)

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Julegaver - Udvidet returret
Alle køb foretaget efter den 20/10-2024 kan byttes helt frem til den 14. januar 2025.