Sutteflaske m. 3i1 sut 0-12 mdr - Anti-kolik - Bibi Lime (250ml)

Udsolgt

Fri fragt over 198,-

Returret til 14. januar 2024

BPA-fri sutteflaske / tudkop i høj kvalitet med innovativ, blød siliconesut med 3 forskellige hulstørrelser - fra langsom til hurtig - så den kan bruges fra barnet er nyfødt og følge med barnets evne til at drikke hurtigere. Sutteflaske fra Schweiziske Bibi, der er spildsikker, uanset om den bruges i hjemmet eller på farten. Samtidig er den nem at drikke af og reducerer kolik, da barnet selv kan kontrollere væskeindtaget. Sutteflasken fra Bibi kan indeholde 250 ml. Ergonomiske håndtag gør det nemt for baby at drikke. Håndtagene kan tages af og drikkekoppen er god at drikke af både med og uden håndtag Drikkehovedet med ekstra indvendig ring, så den er nem at lukke og åbne og holder helt tæt. Tydeligt og detaljeret måleskema på flasken, så det er nemt at dosere præcist. Bibi Tudkop med stor åbning, så den er nem at fylde og rengøre. Der medfølger plastlåg, så sutteflasken kan holde sig ren i tasken. Innovativ og meget sikker sutteflaske; selv når den varmes op frigiver den ikke skadelige stoffer og den er 100% fri for BPA. Sutteflasken lever op til den europæiske standard EN 14350. Sutteflasken er med fint design på siden og kommer i fin æske.
Beskrivelse
Hul indstillinger - 3*2*1 1 = Langsom 2 = Medium 3 = Hurtig Sutten har hhv. 1, 2 og 3 skrevet ind i suttehovedet. Placer sutten i flasken, så den ønskede hastighed vender mod barnets næse. Når barnet er stor nok til at drikke af sutteflasken uden hanke, finder barnet selv den ønskede hastighed.
Specifikationer
SKU 4008339140141_gron
Pris 88,00 kr.
Mærke Fashy
barcode 4008339140141_gron
Alder 0 mdr, 3 mdr, 6 mdr, 9 mdr, 12 mdr
Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

GLS:
GLS pakkeshop: 29 kr. (gratis ved køb over 198 kr.)
GLS hjemmelevering: 38 kr. (gratis ved køb over 798 kr.)

DAO 365:
Pakkeshop: 24 kr. (gratis ved køb over 198 kr. )
DAO Express privat: 24 kr (gratis ved køb over 198 kr. Ikke muligt ved større varer)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

Julegaver - Udvidet returret

Alle køb foretaget efter den 10/11-2023 kan byttes helt frem til den 14. januar 2024.

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Anmeldelser
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Sutteflaske m. 3i1 sut 0-12 mdr - Anti-kolik - Bibi Lime (250ml)
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

check-circle Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.