Sutteflaske fra BIBS - Complete Set - Ivory (225ml)

BIBS
Udsolgt
  149,00 kr.
Køb nu og betal over 10 mdr - rentefrit med ViaBill

Fri fragt over 398,-

30 dages returret

Trustpilot 4.8

BIBS Baby Bottle Complete sæt med sutteflaske 225ml i borsilikatglas, Slow flaskesut og godt tilbehør. Alt er specielt designet og udviklet i det bedste materiale til dit barn. Babyglasflasken er skabt med BIBS' DNA i tankerne og er specielt designet og udviklet i det reneste og førsteklasses materiale til børn over hele verden. Flasken er lavet af ”laboratorie” glas hvilket er det mest anvendelige og udviklet til at modstå høj varme.

Nipplen er ligesom den kendte Colour sut laves af soft natural rubber latex (naturgummilatex) og specialudviklet med anti-kolik - designet til at efterligne moderens brystvorte i form og følelse. Der kommer 1 stk Slow flaskesut med i dette sæt.

BIBS sutteflaske er omhyggeligt designet til babyer og forældre. Flasken er designet med barnets behov i tankerne og er fremstillet af borsilikatglas, der er temperatur- og varmebestandigt, holdbart og meget mere.

Dette sæt indeholder: Glasflaske 225 ml Hætte 1 nippel (slow flow) Mælkelås Skruelåg Sammenklappelig tragt

Flasken leveres med en sammenfoldelig tragt, der gør det nemt for dig at fylde flasken hurtigt og nemt med mindre spild af mælk/modermælkserstatning. Endelig indeholder BIBS sutteflaske en mælkelås, så den er nem og hygiejnisk at opbevare. Den kan placeres under skruelåget og hætten. Det gør det nemt for dig at tage flasken med på farten uden at skulle bekymre dig om at spilde mælken i din taske eller barnevogn

Alle dele er lavet af 100% fødevaregodkendt materiale med den højeste respekt for sikkerhed og genanvendelighed. Den runde nippel fremmer en lignende tungeplacering og sugeteknik, når du ammer, fordi den runde form gør det muligt for siderne af tungen at løfte sig og danne en skål omkring niplen, præcis som når du ammer. Det forhindrer også "nipple-forvirring", hvis du både ammer og supplerer med en flaske.

Nipplen er udstyret med en antikolik-ventil, der lukker luft ud, hvilket reducerer den mængde luft, der sluges under flaskegivning. Nipplen er fremstillet af naturgummilatex. Da naturgummilatex er et naturmateriale, kan der forekomme farvevariationer. BIBS flaskenippler fås i to forskellige flows: slow og medium flow. Når du ammer et barn, anbefales altid en flaskenipple med langsomt (slow) flow, men børn er naturligvis forskellige.

Sutteflasken kan tåle både mikroovn, opvaskemaskine samt at komme i fryser eller kogende vand.

Yderligere information om Baby Bottle:
Fremstillet af borsilikatglas
Ekstremt holdbart og tåler store temperaturudsving
Udleder ikke mikroplast eller skadelige kemikalier i mælken
Rund nipple i naturgummilatex (slow flow)
Anbefales af danske jordemødre for at støtte naturlig amning
Ændrer ikke form og misfarves ikke over tid
Tåler frost
Tåler mikroovn
Kan vaskes i opvaskemaskinen
Designet med antikolik-funktion
Alle dele er fremstillet af 100 % sikkert fødevaregodkendt materiale

Beskrivelse

BIBS Baby Bottle konceptet er et mix and match som betyder at du kan skifte alle plastdelene ud til lige præcis den farve som matcher dit humør eller din BIBS sut. Dele tilkøbes.

Sutteflasken fås i 4 forskellige sæt. "Complete Set" indeholder alt det, du skal bruge for at komme i gang.

"Glass Bottle Kit" består kun af flasken (fås i to forskellige størrelser – 110 ml og 225 ml)

"Bottle Kit", består af alle de ekstra dele, der skal til for at fuldende sutteflasken. På den måde kan du mikse og matche glasflasken med din foretrukne BIBS-farve, så du ikke behøver at købe en ny flaske, hvis du vil have flere farver.

Endeligt kan du købe ekstra nippler i et separat "Bottle Nipple Kit".

Mix & Match-koncept giver mulighed for personlige præferencer med vores unikke evne til at kombinere dine yndlingsfarver.

BIBS flaskenippler fås i to forskellige flows: slow og medium flow. Læs mere om de forskellige flows

Når du ammer et barn, anbefaler sundhedsplejerske Kirsten Lise Andersen, at du altid bruger en flaskenipple med langsomt flow. Det skyldes, at børn, der ammes, er vant til at arbejde for mælken under amningen, fordi det er sværere for barnet at suge mælk ud af brystet end fra en flaske. Flowhastigheden skal afspejle flowet fra brystet. Hvis det er for nemt for barnet, begynder det måske at blive dovent eller nægter endda at amme.

Det bør tage ca. 15-20 minutter til at tømme en flaske. Hvis det går meget hurtigere, bør du overveje et langsommere flow, og hvis det går meget langsommere, bør du overveje et hurtigere flow.

Hvis dit barn ikke ammes, behøver flasken ikke at efterligne brystet i samme grad. For at finde den rigtige flowhastighed kan du følge disse tegn:

Tegn på, at flowhastigheden er for langsom:
Barnet bliver utålmodigt eller irriteret, når det spiser.
Det tager mere end 15-20 minutter at tømme en flaske, eller barnet falder i søvn, mens det spiser.

Tegn på, at flowhastigheden er for hurtig:
Barnet gypler.
Barnet hoster.
Barnet kvæles.
Barnet sluger for meget luft.

Flasken overholder følgende standarder på det europæiske marked:
EN 1400+A2
EN 14350:2020
EN 71-3-2019
DIN EN 12868 2017-04
DIN EN 1186 2002-07
DIN CEN/TS 13130-23 2005-05
DIN EN ISO 11885 2009-09.

Specifikationer

Pris 149,00 kr.
Varenummer 5004216
barcode 5713795220915
Mærke Bibs
Vaskeanvisning 60 grader
Farve Beige

Anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Sutteflaske fra BIBS - Complete Set - Ivory (225ml)
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

Du kan følge din ordre samt tracke din pakke her

DAO 365:

Pakkeshop: Gratis (ved køb over 398 kr)
Pakkeshop: 28 kr. (ved køb under 398 kr )
DAO Express privat: 18 kr (ved køb over 398 - Ikke muligt ved større varer)
DAO Express privat: 32 kr (ved køb under 398 - Ikke muligt ved større varer)

GLS:

GLS Pakkshop: Gratis (ved køb over 498 kr)
GLS pakkeshop: 32 kr. (ved køb under 498 kr.)
GLS Hjemmelevering: Gratis (ved køb over 998 kr)
GLS hjemmelevering: 44 kr. (ved køb under 998 kr.)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

World Wide Delivery
We deliver to Greenland, Norway, Sweden, Finland, Germany, UK, Belgium , Nederlands, France, Switzerland. (volumen items are excluded. Please contact customer service)

Post Nord: From DKK 48 (depending on delivery country - see price on checkout)

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Julegaver - Udvidet returret
Alle køb foretaget efter den 20/10-2024 kan byttes helt frem til den 14. januar 2025.