Sutter i silikone fra Frigg Fairytale - Den Grimme Ælling/Kejserens Nye Klæder (6-18m)

FRIGG
På lager - bestil før kl 16, så sender vi i dag
vejl. 84,00 kr.
  63,00 kr.
Køb nu og betal over 10 mdr - rentefrit med ViaBill

Fri fragt over 398,-

30 dages returret

Trustpilot 4.8

Frigg sutter er dansk produceret og 100% fri for BPA, PVC og phthalater
Hver Frigg-sut er fremstillet med en stræk- og vakuumtest.
Opfylder EN1400 + A2 test.
Fremstillet af medicinsk silikone. Prisen er for en pakke med 2 sutter

FRIGG Fairytale er en sut inspireret af den danske forfatter H. C. Andersens eventyr. Han er bedst kendt for sine fantastiske eventyr, men hans kreative sind viste sig ikke kun gennem hans ord; det viste sig også gennem hans magiske papirklip. FRIGG Eventyr med skællede kanter og hjerter omkring skjoldet efterligner en specifik papirklip af H. C. Andersen.

De 8 små hjerter understøtter universaliteten af ​​hans kreative arbejde, og de symboliserer kærlighed, verdens universelle sprog. Dette er inspirationen, der ligger i FRIGG Fairytale-sutterne: De er tilgængelige for alle, fordi kærlighed er et sprog, alle kan tale og forstå.

Hver FRIGG Fairytale suttefarve er navngivet efter hans velkendte eventyr, som giver sutterne et strejf af fantasi.

Beskrivelse

Om navnet FRIGG:

I nordisk mytologi er gudinden Frigg forbundet med fremsyn og visdom, så det er ikke underligt, at hun også er mødres gudinde. En kærlig, nærende gud, hun elskede sine børn og forsøgte at beskytte dem for enhver pris.

FRIGG er inspireret af både hendes historier og elegancen i skandinavisk design, og er en serie af dansk-fremstillede babyprodukter, der er designet til at passe problemfrit og stilfuldt ind i vores daglige liv. Alle FRIGG produkter er designet med sikkerhed og skønhed i tankerne - og beregnet til at fremme sundhed og velvære for babyer. FRIGG er designet med rene linjer, varme farver og giftfri materialer

FRIGG suttedetaljer

100% designet i Danmark

100% fremstillet i Danmark

Af sikkerhedsmæssige årsager gennemgår hver FRIGG sut en bred vifte af tests, der simulerer den stress, en sut bliver udsat for

Med et nyt click-lock™-system (patentanmeldt)

Skærmmateriale: Polypropylen (PP)

Sikkerhedsstandard: EN1400 + A2 test

Specifikationer

Pris 84,00 kr.
Varenummer 100136
barcode 5715239018546
Mærke Frigg
Størrelse 6m+
Materiale Kunststof, Silikone

Anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Sutter i silikone fra Frigg Fairytale - Den Grimme Ælling/Kejserens Nye Klæder (6-18m)
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

Du kan følge din ordre samt tracke din pakke her

DAO 365:

Pakkeshop: Gratis (ved køb over 398 kr)
Pakkeshop: 28 kr. (ved køb under 398 kr )
DAO Express privat: 18 kr (ved køb over 398 - Ikke muligt ved større varer)
DAO Express privat: 32 kr (ved køb under 398 - Ikke muligt ved større varer)

GLS:

GLS Pakkshop: Gratis (ved køb over 498 kr)
GLS pakkeshop: 32 kr. (ved køb under 498 kr.)
GLS Hjemmelevering: Gratis (ved køb over 998 kr)
GLS hjemmelevering: 44 kr. (ved køb under 998 kr.)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

World Wide Delivery
We deliver to Greenland, Norway, Sweden, Finland, Germany, UK, Belgium , Nederlands, France, Switzerland. (volumen items are excluded. Please contact customer service)

Post Nord: From DKK 48 (depending on delivery country - see price on checkout)

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Julegaver - Udvidet returret
Alle køb foretaget efter den 20/10-2024 kan byttes helt frem til den 14. januar 2025.