Sut i silikone fra Bibs - Couture Ivory (6-18m)

BIBS
På lager - bestil før kl 16, så sender vi i dag
  44,00 kr.
  • Køb 3 for 34,00 kr. pr styk og spar 23%
Køb nu og betal over 10 mdr - rentefrit med ViaBill

Fri fragt over 398,-

30 dages returret

Trustpilot 4.8

BIBS Couture er den nyeste sut i BIBS familien. Den er den del af det moderne sutte-sortiment med en anatomisk formet nipple/brystvorte af højeste kvalitet og i et førsteklasses design. BIBS sutter bør udskiftes jævnligt og ved første tegn på slid. Husk at checke suttehovedet før hver brug Den anatomiske formede nipple - også kendt som en ortodontisk nipple eller brystvorte - er buet øverst for en naturlig pasform til babyens gane, med en vinklet spids for nem tunge placering. For at sikre den rigtige placering af sutten i barnets mund, er skjoldet designet til at ligne en sommerfugl, så det er tydeligt, hvis sutten vender rigtig eller forkert. Denne nipple-/brystvorteform giver det mindste pres på barnets kæbe, tandkød og tænder. Tilgængelig i både naturgummilatex and silikone. Vælger man en nipple i silikone vil man kunne se et innovativt mønster i suttens nipple/brystvorte, som forstærker materialet og gør det mere modstandsdygtigt og stærkere end andre silikone sutter Suttens skjold er lavet af et 100% fødevaresikkert materiale. Fuldstændig frit for BPA, PVC og ftalater. Designet og produceret i Danmark/EU.

Beskrivelse

Den buede top på suttens nippel fremmer en tungeplacering og sugeteknik, hvor siderne af barnets tunge danner en kop omkring suttens nipple/brystvorte, ligesom under amning. Den vinklede spids betyder, at barnet ikke behøver at sutte så hårdt for at sutten tilpasser sig barnets mund. Eftersom suttens nipple/brystvorte ikke er symmetrisk, skal sutten placeres rigtigt i babyens mund. For at sikre dette er suttens skjold specielt designet til at ligne en sommerfugl, så det er let at se, hvilken vej sutten skal vende. Brystvorten er udstyret med en ventil, der slipper luft ud, når barnet sutter på suttens nipple/brystvorte. Ventilationssystemet gør at luften inde fra suttens nipple skubbes ud gennem ventilen. Derved flader suttens nipple/brystvorte ud og former sig naturligt efter babyens mundhule.

Specifikationer

Pris 44,00 kr.
Varenummer 1510216
barcode 5713795216390
Mærke Bibs
Størrelse 6m+
Farve Beige
Materiale Silikone, Latex

Anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Sut i silikone fra Bibs - Couture Ivory (6-18m)
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

Du kan følge din ordre samt tracke din pakke her

DAO 365:

Pakkeshop: Gratis (ved køb over 398 kr)
Pakkeshop: 28 kr. (ved køb under 398 kr )
DAO Express privat: 18 kr (ved køb over 398 - Ikke muligt ved større varer)
DAO Express privat: 32 kr (ved køb under 398 - Ikke muligt ved større varer)

GLS:

GLS Pakkshop: Gratis (ved køb over 498 kr)
GLS pakkeshop: 32 kr. (ved køb under 498 kr.)
GLS Hjemmelevering: Gratis (ved køb over 998 kr)
GLS hjemmelevering: 44 kr. (ved køb under 998 kr.)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

World Wide Delivery
We deliver to Greenland, Norway, Sweden, Finland, Germany, UK, Belgium , Nederlands, France, Switzerland. (volumen items are excluded. Please contact customer service)

Post Nord: From DKK 48 (depending on delivery country - see price on checkout)

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Julegaver - Udvidet returret
Alle køb foretaget efter den 20/10-2024 kan byttes helt frem til den 14. januar 2025.