Sutter i latex fra Frigg - Daisy Blush/Woodchuck (6-18m)

På lager - bestil før kl 16, så sender vi i dag
- Fri Fragt over 198,-
Frigg sutter er dansk produceret og 100% fri for BPA, PVC og phthalater
Hver Frigg-sut er fremstillet med en stræk- og vakuumtest.
Opfylder EN1400 + A2 test.
Fremstillet af naturgummilatex.

Beskrivelse

FRIGG Daisy sut . Size 2 = 6-18 mdr.

. Pakke med 2 sutter i latex. FRIGG Daisy sutten med rundede kanter, der ligner blomsterblade, er essensen af ​​elegant design. De blomstrede og moderne detaljer fanger opmærksomheden på enhver stilbevidst mor. Det gør FRIGG til den perfekte pasform til nutidens mødre, der lægger stor vægt på klassiske designs med moderne twists, når de skal vælge baby-essensielle ting. FRIGG Daisy sutten fuld af charme fås i både monokrom og blandede farver.

Om navnet FRIGG:

I nordisk mytologi er gudinden Frigg forbundet med fremsyn og visdom, så det er ikke underligt, at hun også er mødres gudinde. En kærlig, nærende gud, hun elskede sine børn og forsøgte at beskytte dem for enhver pris.

FRIGG er inspireret af både hendes historier og elegancen i skandinavisk design, og er en serie af dansk-fremstillede babyprodukter, der er designet til at passe problemfrit og stilfuldt ind i vores daglige liv. Alle FRIGG produkter er designet med sikkerhed og skønhed i tankerne - og beregnet til at fremme sundhed og velvære for babyer. FRIGG er designet med rene linjer, varme farver og giftfri materialer


Specifikationer

Pris 78,00 kr.
SKU 71222028
barcode 5715239220284
Mærke Frigg
Størrelse 6m+
Alder 6 mdr, 7 mdr, 8 mdr, 9 mdr, 12 mdr, 1 år, 18 mdr, 18 mdr_