ClickCease
Altid Gratis Fragt | Levering ved døren | 30 dages returret

Sutter fra Philips AVENT - Classic - Fashion - Boy (0-6m)

Se alle Sutter

58,00 kr
Udsolgt
SKU
8710103543305_boy
Philips AVENT ortodontisk silicone sut, der understøtter en naturlig udvikling af babyens gane, tænder og gummer og som støtter en sikker og sund oral udvikling. Pakke med 2 stk. Philips AVENT symmetrisk ortodontisk og slidstærk silikonesut med hygiejnisk beskyttelseshætte, der klikkes på. Silikonesut uden smag eller lugt og dermed er der mindre risiko for, at baby afviser sutten. NB! Disse sutter kommer med assorterede motiver og blå og grønne farvenuancer! Philips AVENT classic fashion sut med hank. Philips AVENT sut er nem at sterilisere (kan skoldes 5 min i kogende vand) og kan komme i opvaskemaskinen (øverste hylde) - og det medfølgende kliklåg holder sutten steril indtil baby har brug for den.
  • Ortodontisk suttehoved som passer perfekt i babys mund
  • Philips AVENT Classic silicone sut egner sig til børn fra 0-6 mdr.
  • Philips AVENT sut med suttehoved i 100% silicone
  • Suttehovedet på Philips AVENT sut har sutteskjold med to åbninger, så der sikres luft cirkulation mellem sutten og dit barns fine hud for at undgå irritation på grund af for høj fugtighed.
  • Sut fra Philips AVENT som er med til at at støtte sund oral udvikling
  • Selvlysende Philips AVENT sut der er 100% fri for BPA og PVC
NB! Det er nu et lovkrav at der ikke må være BPA i sutter og derfor er denne information fjernet fra emballagen. En kort introduktion til sutter: Sutter kommer typisk i latex eller silikone. Oprindeligt var de fleste sutter i latex, men i dag bliver silikone sutter mere og mere populære og i dag er langt de fleste sutter i silikone. Det er en smagssag, hvad baby foretrækker. Silikone sutter er robuste, nemme at rengøre og sværere for baby at bide hul i, men er til gengæld ikke så bløde som latex sutter. Latex sutter er mindre modtagelige for gentagen rengøring, og det kan være nemmere for baby at bide hul i den. Silikone er som regel gennemsigtigt/klart, mens latex sutter typisk har en mere gullig/orange eller brun farve. Silikone sutter har ofte også en glattere overflade en latex sutter. Endelig kan latex sutter komme til at få en 'smag' (som baby kan synes om), mens silikone sutter er smagsløse. Latex sutter bliver mørkere med tiden, mens silikone sutter bliver lidt mere 'tågede' med tiden. Der findes typisk 2 forskellige typer suttehoved: Rundt eller ovalt hoved: Er ikke formet efter ganen og der er ikke 'op' eller 'ned' på dem. Er på samme måde som et kirsebær. Ortodontisk suttehoved: Rund på toppen og flad på bunden, så den passer til munden form og er designet til at undgå tandreguleringsproblemer senere i livet. Har en 'rigtig' måde at vende på (den flade side vender nedad mod tungen
Specifikationer
SKU8710103543305_boy
MærkePhilips Avent
Størrelse0-6m
Alder0 mdr, 3 mdr, 6 mdr
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Sutter fra Philips AVENT - Classic - Fashion - Boy (0-6m)
Din bedømmelse
Copyright © Babygear 2009. All rights reserved.