Sut i naturgummi fra Bibs - Studio Colour - Block Sky Blue (2)

BIBS
Udsolgt
  44,00 kr.
Køb nu og betal over 10 mdr - rentefrit med ViaBill

Fri fragt over 398,-

30 dages returret

Trustpilot 4.8

Bibs sut i latex (naturgummi) med rundt skjold fra Studio Colour kollektionen

Trendy mønstre og topkvalitetssutter forenes i BIBS Studio-kollektionen.

Naturgummi har en elastisk og blød konsistens der føles trygt og behageligt at sutte på. Latex er stærkere end silikone og sværere at bide i stykker. Oplever du at dit barn bider sin silikonesut i stykker kan en naturgummisut være løsningen

 

Beskrivelse

Sut i size 2 (6-18 mdr).

BIBS er dansk producerede sutter der er 100 % fri for BPA, PVC og phthalater. Godkendelse: EN 1400.  

Naturgummi er elastisk og blødt, hvilket føles trygt og behageligt at sutte på. Latex er stærkere end silikone og sværere at bide i stykker. Hvis dit barn bider sin silikonesut i stykker, kan en naturgummisut være løsningen.

VIGTIGT: Sterilisér i kogende vand og stræktest sutten før brug. Daglig rengøring og sterilisering i kogende vand anbefales. Sutten må ikke komme i mikrobølgeovn eller opvaskemaskine. Af hygiejne- og sikkerhedsmæssige grunde skal sutter udskiftes hver 4. til 6. uge.

Barselshoteller og kiropraktorer anbefaler Bibs sutter. De styrker vigtige muskler i tungen og fremmer korrekt sutteteknik.

Bibs naturgummi sutter, som har en rund form lig moderens bryst, er ideelle for ammebørn. Skjoldet er rundt og udadvendt med lufthuller, som forhindrer fugtighedsrelaterede hudirritationer og vakuum mellem sut og hud. Sterilisér altid sutten i kogende vand før brug.

Hvis der kommer vand ind i sutten, kan det let klemmes ud. Tjek jævnligt at sutten er intakt. Sutten er fri for BPA, PVC og phthalater.

Str. 2 (6-18 mdr.) er den mest populære størrelse, anbefalet af sygehuse og jordemødre.

Latex ældes og bliver påvirket af varme, som fra sterilisering. Undgå at placere latexsutter i sollys eller på varme steder, da det fremskynder ældningen. Ældre latex bliver mørkere og klistret, et tegn på, at sutten bør udskiftes. Latex mister elasticitet over tid og bliver lettere at bide i stykker. Brug flere latexsutter på samme tid for at forhindre problemer med udvidelse og forskelle mellem gammel og ny sut.

Specifikationer

Varenummer 20016230C
Pris 44,00 kr.
Mærke Bibs
barcode 5713795259359
Størrelse 6m+
Farve Brun, Hvid

Anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Sut i naturgummi fra Bibs - Studio Colour - Block Sky Blue (2)
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

Du kan følge din ordre samt tracke din pakke her

DAO 365:

Pakkeshop: Gratis (ved køb over 398 kr)
Pakkeshop: 28 kr. (ved køb under 398 kr )
DAO Express privat: 18 kr (ved køb over 398 - Ikke muligt ved større varer)
DAO Express privat: 32 kr (ved køb under 398 - Ikke muligt ved større varer)

GLS:

GLS Pakkshop: Gratis (ved køb over 498 kr)
GLS pakkeshop: 32 kr. (ved køb under 498 kr.)
GLS Hjemmelevering: Gratis (ved køb over 998 kr)
GLS hjemmelevering: 44 kr. (ved køb under 998 kr.)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

World Wide Delivery
We deliver to Greenland, Norway, Sweden, Finland, Germany, UK, Belgium , Nederlands, France, Switzerland. (volumen items are excluded. Please contact customer service)

Post Nord: From DKK 48 (depending on delivery country - see price on checkout)

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Julegaver - Udvidet returret
Alle køb foretaget efter den 20/10-2024 kan byttes helt frem til den 14. januar 2025.