Stræk vikle fra Je Porte Mon Bébe - Basic - Sort

Flere visninger

Stræk vikle fra Je Porte Mon Bébe - Basic - Sort

Varenummer:

3760218240724
Je Porte Mon Bebe Basic er en let og luftig strækvikle i klassisk sort og "lillesøster" til originalen. Basic hybridvikle fra Je Porte Mon Bebe i samme lækre, stretchy og gode kvalitet som original ......Læs mere om produktet
Pris
Altid fri fragt
424,00 kr

Bestil inden kl 16, så afsendes varen i dag

Lagerstatus: Bestil inden kl 16, så afsendes varen i dag
Andre kiggede på:
Produktvideo
HVORFOR VÆLGE OS?

FRI FRAGT med GLS

Returlabel

|

14 DAGES RETURRET

|


E-mærket

|

Kundeservice kl 9-16

|

Andre købte også :

Beskrivelse

Je Porte Mon Bebe Basic er en let og luftig strækvikle i klassisk sort og "lillesøster" til originalen. Basic hybridvikle fra Je Porte Mon Bebe i samme lækre, stretchy og gode kvalitet som originalen - men ensfarvet, uden lomme, lidt mindre (50 x 460 cm mod 70 x 500 cm) og i et lidt mindre kraftigt materiale som Je Porte Mon Bebe Original modellen. Det giver måske lidt færre anvendelsesmuligheder - men du får stadig en super lækker "basic" vikle - til en rigtig god pris.

Je Porte Mon Bebe er dog stadig en meget strækbar og fleksibel vikle i 95 % bomuld (Oeko-Tex 100 certificeret) og 5% elastan - så en JPMB Basic vikle er uden nogen form for skadelige stoffer.

Stræk vikle fra Je Porte Mon Bébe - det eksklusive og uhyre populære franske mærke. Je Porte Mon Bébe er creme de la creme inden for stræk vikler og kendt for exceptionel lækker, blød og elastisk kvalitet (95% øko-tex bomuld og 5% spandex) og lækre farver - stoffet væves ekslusivt for Je Porte Mon Bébe. En stræk vikle fra Je Porte Mon Bébe er en super anvendelig og lækker vikle, der svøber sig om barnet uden generende folder, og barnet holdes komfortabelt og behageligt tæt på dig.

Je Porte Mon Bébe viklen er ét stort stykke stof, der nemt bindes på forhånd; når du først har bundet knuden kan du sætte viklen på forskellige måder og bare sætte barnet i og tage det op uden at skulle binde knuden op, hver gang barnet skal i og ud af viklen. Viklen er dog også nem at dele med andre, da viklen kan indstilles til alle kropstyper

Je Porte Mon Bébe viklen er stærk, giver god støtte for barnet og er meget fleksibel - og kan derfor også anvendes fra barnet vejer 3,5 kg og op til ca. 10 kg. Anbefales til at bære barnet foran eller på hoften - alt efter alder og behov - og du kan amme barnet, mens det er i viklen.

  • Je Porte Mon Bébe er fransk og kendt for produkter i exceptionel kvalitet

  • Eksklusiv vikle i virkelig lækker og elastisk kvalitet - creme de la creme

  • 95% øko-tex bomuld og 5% spandex - elastisk, åndbar og svøber sig om barnet

  • Lang og bred bred vikle - passer alle - kan indstilles på mange måder

  • Meget stærk kvalitet og kan anvendes til børn mellem 2 kg og op til 14 kg.

  • Viklen er nem at bruge: bind knuden og sæt barnet i - passer til alle krops typer

Yderligere information

DetaljerStræk vikle fra “Je Porte Mon Bébé” (JPMBB = Jeg bærer min baby) er en super elastisk vikle der kan anvendes af alle - far, mor, bedsteforældre, osv. Viklen kan bindes på forhånd, hvorefter du kan sætte viklen præcis som du har lyst til. Strækviklen har en lomme i kontrastfarve foran, så du nemt kan se midten af viklen.

En vikle er en god måde at bære sit barn og have hænderne fri og aflaste ryggen, men samtidig have dit barn tæt på dig. En vikle fra Je Porte Mon Bébé er så lækker blød og elastisk, at den former sig om barnet krop, som om det var hud - uden generende folder. Det gør Je Porte Mon Bébé stræk viklen til en virkelig lækker måde at blive båret for dit barn. Du kan bære barnet på mange måder i denne strækvikle og amning er også nemt - det kan også gøres i viklen uden at skulle binde viklen op. Strækviklen oser af luksus og er i lækre farver.

Yderligere informationVarenummer 3760218240724
Mærke Je Porte Mon Bebe


Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Bestik fra Bambino - Eat like a Pro! - Mint

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Pris
Kvalitet