ClickCease
Altid Gratis Fragt | Levering ved døren | Returret til 10/1-2021

Stofbleer fra Babsana 60x60cm - Pink (6 stk.)

Se alle Stofbleer

Tilbudspris 71,00 kr Normalpris 84,00 kr
Udsolgt
SKU
babsana_pink
Stofbleer (6 stk) fra Babsana i god kvalitet er uundværligt tilbehør til babyer baby. Pakke med 6 stofbleer i pigefarver: 2 hvide, 2 lyserøde, 2 hindbærpink. En stofble skal bruges til stort set alt og skal bare være rene! Denne stof ble fra Bansana er i lækker 100% bomuld - den gør det praktiske lidt mere pænt og ser bare godt ud på ved på puslebordet, foran barnevognskalechen eller ved spisning/amning. Kommer i fin folie indpkaning Stofble fra Babsana i god og stærk kvalitet og praktisk format på 60 x 60 cm efter vask (altså lidt mindre end vanlige formater). Stofble fra Babsana i dobbeltvævet 100% bomuld. Stofbleen bliver dejlig bløde allerede efter første vask. Så husk at vaske stofbleernen, inden du tager den i brug.
  • Stofble er et must til amning, på puslebordet, i barnevognen, hos sundshedsplejersken, osv.
  • 100% bomuld, dobbelt vævet - bleerne holder formen
  • Stofbleer er en oplagt barselsgave - bruges igen og igen
  • Praktisk størrelse på hele 60 x 60 cm
  • Stofble fra Pippi der kan vaskes ved 60 grader - bliver blød og lækker efter vask
Alle nybagte og småbørns forældre ved, at man næsten ikke have få for mange stofbleer. Stofbleer bruges i et utal af situationer: amning, på puslebordet, i barnevognen som beskyttelse mod solen og for at få mere ro til luren, hos sundshedsplejersken, som hagesmæk, osv. Man ved også, at det er vigtigt altid at have rene og nyvaskede stof bleer klar - og så også lige et par stykker med i pusletasken. Netop i forbindelse med amning er en stofble super praktisk
Babsana er en leverandør af høj kvalitet sengelinned og stofbleer. Meget let og praktisk at bruge. Alle produkter er fremstillet med stort engagement og dygtighed.
Specifikationer
SKUbabsana_pink
MærkeBabsana
Alder0 mdr, 3 mdr, 6 mdr, 9 mdr, 12 mdr, 18 mdr_, 2 år
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Stofbleer fra Babsana 60x60cm - Pink (6 stk.)
Din bedømmelse
Copyright © Babygear 2009. All rights reserved.