Stofble fra Småfolk - Rød m. pink æbler

SMåFOLK
På lager - bestil før kl 16, så sender vi i dag
vejl. 48,00 kr.
  36,00 kr.
Køb nu og betal over 10 mdr - rentefrit med ViaBill

Fri fragt over 398,-

30 dages returret

Trustpilot 4.8

Småfolk stofble i flot farver og i meget lækker kvalitet! Som nybagte forældre kan man ikke få for mange af de praktiske stofbleer - de kan bruges til næsten alt og skal bare være rene! Disse stof bleer fra Småfolk er i lækker økotex bomuld bomuld og fåes i mange spændende farver - de gør det praktiske lidt mere cool og ser bare godt ud på ved på puslebordet, foran barnevognskalechen eller ved spisning/amning. Stofbleerne fra Småfolk holder farven rigtig godt. Vaske dem med lidt eddike første gang - så holder de farven bedre og bliver super bløde. NB! Mængderabat gælder ved køb af samme farve.
  • Stor Økotex Stofble fra Småfolk med flot farve med æbleprint
  • Et must til amning, på puslebordet, i barnevognen, hos sundshedsplejersken, osv.
  • 100% bomuld, øko-tex og dermed fri for sundhedsskadelige kemikalier
  • Stofbleer er en oplagt barselsgave - bruges igen og igen
  • Vask stofbleen ved 30 grader
  • Praktisk størrelse på hele 70 x 70 cm
  • Stofbleerne fra Småfolk holder farven rigtig godt

Beskrivelse

Stofble fra Småfolk - Børnenes og forældrenes favorit bomuldsstykke. Alle nybagte og småbørns forældre ved, at man næsten ikke have få for mange stofbleer. Stofbleer bruges i et utal af situationer: amning, på puslebordet, i barnevognen som beskyttelse mod solen og for at få mere ro til luren, hos sundshedsplejersken, som hagesmæk, osv. Man ved også, at det er vigtigt altid at have rene og nyvaskede stof bleer klar - og så også lige et par stykker med i pusletasken. Netop i forbindelse med amning ligger Stofbleen fra Småfolk nær brystet og babys kind. Snart vil dit barn forbinde den bløde stofble med trygge ammestunder og nærhed. Når barnet vokser følger Småfolk med som en kær følgesvend i hverdagen. Kvaliteten er høj og stofbleerne fra Småfolk er fremstillet i 100% bomuld. Det tynde og højtabsorberende materiale kan tåle utallige maskinvaske op til 95 grader uden at det går ud over kvaliteten. Stofbleerne fra Småfolk bevarer sin blødhed og kan tørretumbles. Småfolk er øko-tex certificeret, så du er garanteret, at produktet er kontrolleret for sundhedsskadelige kemikalier. Stofbleerne fra Småfolk findes mange forskellige farver og mønstre. Kombiner flere forskellige farver og mønstre - og gør det praktiske udstyr lidt mere spændende og unikt - eller giv hvert barn sin farve. Disse flotte stofbleer fra Småfolk er også en oplagt barselsgave - sæt evt. selv et flot bånd rundt om. Stofbleerne har en meget praktisk størrelse på 70 x 70 cm., som gør at de har mange anvendelsesmuligheder og er rigtig godt til at hænge foran barnevognen med et par ophængsringe - og så ser det samtidig fedt ud!

Specifikationer

Pris 48,00 kr.
SKU 99-8160-011
barcode 5711629284447
Mærke Småfolk
Motiv Flere

Anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Stofble fra Småfolk - Rød m. pink æbler
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

Du kan følge din ordre samt tracke din pakke her

DAO 365:

Pakkeshop: Gratis (ved køb over 398 kr)
Pakkeshop: 28 kr. (ved køb under 398 kr )
DAO Express privat: 18 kr (ved køb over 398 - Ikke muligt ved større varer)
DAO Express privat: 32 kr (ved køb under 398 - Ikke muligt ved større varer)

GLS:

GLS Pakkshop: Gratis (ved køb over 498 kr)
GLS pakkeshop: 32 kr. (ved køb under 498 kr.)
GLS Hjemmelevering: Gratis (ved køb over 998 kr)
GLS hjemmelevering: 44 kr. (ved køb under 998 kr.)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

World Wide Delivery
We deliver to Greenland, Norway, Sweden, Finland, Germany, UK, Belgium , Nederlands, France, Switzerland. (volumen items are excluded. Please contact customer service)

Post Nord: From DKK 48 (depending on delivery country - see price on checkout)

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Julegaver - Udvidet returret
Alle køb foretaget efter den 20/10-2024 kan byttes helt frem til den 14. januar 2025.