Stofble fra Bambino Mio - Miosolo All In One Onesize Nappy - Sweet Dreams

Flere visninger

Stofble fra Bambino Mio - Onesize Miosolo All-In-One - Sweet Dreams

Varenummer:

BMO-HYG01-AQU
Stofble Miosolo er en prisvindende, simpel, stilfuld og super blød all-in-one genanvendelig ble, der er lige så nem at bruge som en engangsble - lige til at tage på! Bleen er one-size* hvilket bety ......Læs mere om produktet
Pris
Altid fri fragt
214,00 kr

Bestil inden kl 16, så afsendes varen i dag

Lagerstatus: Bestil inden kl 16, så afsendes varen i dag
Andre kiggede på:
Produktvideo
HVORFOR VÆLGE OS?

FRI FRAGT med GLS

Returlabel

|

14 DAGES RETURRET

|


E-mærket

|

Kundeservice kl 9-16

|

Andre købte også :

Beskrivelse

Stofble Miosolo er en prisvindende, simpel, stilfuld og super blød all-in-one genanvendelig ble, der er lige så nem at bruge som en engangsble - lige til at tage på! Bleen er one-size* hvilket betyder, at den vokser med din baby fra fødsel til pottestræning. Én ble til hele bleperioden. Bambino Mio Miosolo All In One Nappy er designet til at vokse med dit barn og passe igennem hele bleperioden. Blebuksen kan genbruges før den skiftes hvis du anvender indlæg, det sparer penge, tid og beskytter miljøet! Tag blot indlægget/indlæggene ud og læg nye ind i blebuksen. Typisk er 8 bleer plus indlæg tilstrækkeligt til fuldtidsforbrug.

Størrelsen på ble bukserne kan ændres vha trykknapper (3 indstillinger) og velcrostopper.
Skjult superabsorberende kerne og tørt inderlag holder fugt væk fra din barns sarte hud og efterlader det køligt og tørt. Nem at håndtere.
Stretchy vandtæt ydre stof der passer til selv de mest aktive babyer.
Unikt pull-out system gør det muligt nemt at fjerne stofbleen fra indersiden - dette forbedrer vaskeydelsen og fremskynder tørretiden.
Superblødt blødt stof forbliver blødt vask efter vask, hvilket giver den mest komfortable bløde fornemmelse til babyens numse.

* Vedr. One Size: passer til de fleste børn men børn er forskellige så generel og universal pasform kan ikke garanteres.

Bambino Mio er en bedst sælgende producent af bl.a. stofbleer og andre artikler til ble børn. MioSolo stofble har vundet en perlerække af priser og et et økonomisk, sundt og miljøvenligt alternativ til engangsbleer. Husk at se det smarte tilbehør i form af vådrumsposer, vaskemiddel, vaskeposer og indlæg så du får mest muligt ud af dine blebukser.

Genanvendelige bleer tilbyder en omkostningsbesparende mulighed for forældre og kan endda bruges til flere søskende. De er behagelige at have på for baby, da de har et blødt stof mod deres hud i modsætning til kemisk gel, og undersøgelser har vist, at småbørn, der bruger genanvendelige bleer vil sandsynligvis blive renlige og begynde pottetræning tidligere og er mindre tilbøjelige til at lide af blød udslæt. I henhold til Miljøstyrelsens 2008-revision af deres rapport om livscyklusanalyse om bleer, er genanvendelige bleer op til 50% bedre for miljøet.
Yderligere information

DetaljerJusterbar størrelse
Superabsorberende kerne
Stretchy vandtæt yderstof
Unikt pull-out tab-system
Super blødt stof
Fås i en række funky designs
Fremstillet af 100% polyester lamineret til polyurethan, indvendig: 100% polyester, kerne: 85% polyester, 15% nylon.

Priser:
Gold - Made for Mums 2018 - Best Reusable Nappy
Gold Award – Made for Mums Awards 2017 – Best Reusable Nappy
Platinum Award – Junior Design Awards 2016 – Best Eco Nappy
Gold Award – Mother & Baby Awards 2016 – Best Reusable Nappy

Vedligehold:
1. Efter bleskift lægger du bleen i vaskekurven/spanden (op til 3 dage). Gerne skylning i koldt vand vedafføring. Husk at lukke velcrolukningen inden du vasker.
2. Normalt vaskes bleer og blebukser på 40° eller 60°. Bleerne kan vaskes på 90° (jo højere temperatur - og tumbling - des mere slid).
Neutral vaskemiddel og sæbenødder/vaskenødder kan ødelægger velcroen og sømmene på bleerne. Brug i stedet fx Svanemærket eller økologisk vaskemiddel. Brug ikke skyllemiddel, da dette mindsker sugeevnen.

Yderligere informationVarenummer BMO-HYG01-AQU
Mærke Bambino Mio


Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Silly Sounds Light Up Piano fra Fisher-Price

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Pris
Kvalitet