Stofble de luxe fra Snutten - Røde stjerner

På lager - bestil før kl 16, så sender vi i dag

Fri fragt over 398,-

30 dages returret

Som nybagte forældre kan man næsten ikke have for mange af de praktiske bomuldsstykker - de bruges til næsten alt og skal bare være rene! Stofbleen fra Snutten er i lækker tynd bomuld og i mange spændende farver og motiver - gør det praktiske lidt mere spændende og afvekslende.
  • Stofble fra Snutten i tynd lækker bomuld
  • Et must til amning, på puslebordet, i barnevognen, hos sundshedsplejersken, osv.
  • Gør dit udstyr unikt og viser personlighed
  • Den oplagte barselsgave - flotte farver
  • Kan vaskes ved op til 95 grader igen og igen
  • Praktisk størrelse på hele 65 x 65 cm
  • 100% højtabsorberende bomuld
Beskrivelse
Stofble fra Snutten - Børnenes favorit. Alle nybagte og småbørns forældre ved, at bomuldsstykker kan man næsten ikke have for mange af. De bruges i et utal af situationer: amning, på puslebordet, i barnevognen som beskyttelse mod solen og for at få mere ro til luren, hos sundshedsplejersken, som hagesmæk, osv. Man ved også, at det er vigtigt altid at have rene og nyvaskede bomuldsstykker klar - og så også lige et par stykker med i pusletasken. Netop i forbindelse med amning ligger Snutten nær brystet og babys kind. Snart vil dit barn forbinde det bløde stof med trygge ammestunder og nærhed. Når barnet vokser følger Snutten med som en kær følgesvend i hverdagen. Snutten er fra Sverige og har specialiseret sig i at producere bomuldstykker til babyer. Derfor er kvaliteten høj og i særligt fremstillet 100% tyndt bomuld. Det tynde og højtabsorberende materiale kan tåle utallige maskinvaske op til 95 grader uden at det går ud over kvaliteten. Bevarer sin blødhed og tørretumbles Snutten fås i mange forskellige farver og mønstre. Kombiner flere forskellige farver og mønstre og gør det praktiske udstyr lidt mere spændende og unikt - eller giv hvert barn sin farve. Det er også en oplagt barselsgave - de kommer pænt indpakket i folieemballage. De har en meget praktisk størrelse på 65 x 65 cm., som gør at de har mange anvendelsesmuligheder.
Specifikationer
Pris 38,00 kr.
SKU 109160
Materiale Bomuld
Mærke Snutten
Farve Hvid med røde stjerner
Motiv Flere
Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

Du kan følge din ordre samt tracke din pakke her

DAO 365:

Pakkeshop: Gratis (ved køb over 398 kr)
Pakkeshop: 28 kr. (ved køb under 398 kr )
DAO Express privat: 18 kr (ved køb over 398 - Ikke muligt ved større varer)
DAO Express privat: 32 kr (ved køb under 398 - Ikke muligt ved større varer)

GLS:

GLS Pakkshop: Gratis (ved køb over 498 kr)
GLS pakkeshop: 32 kr. (ved køb under 498 kr.)
GLS Hjemmelevering: Gratis (ved køb over 998 kr)
GLS hjemmelevering: 44 kr. (ved køb under 998 kr.)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

World Wide Delivery
We deliver to Greenland, Norway, Sweden, Finland, Germany, UK, Belgium , Nederlands, France, Switzerland. (volumen items are excluded. Please contact customer service)

Post Nord: From DKK 48 (depending on delivery country - see price on checkout)

Julegaver - Udvidet returret

Alle køb foretaget efter den 10/11-2023 kan byttes helt frem til den 14. januar 2024.

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Anmeldelser
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Stofble de luxe fra Snutten - Røde stjerner
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

check-circle Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.