Stablekopper fra Fashy med sjove motiver

FASHY
Udsolgt
Køb nu og betal over 10 mdr - rentefrit med ViaBill

Fri fragt over 398,-

30 dages returret

Trustpilot 4.8

Stablekopperne fra Fashy er en klassiker for de helt små. De 8 runde kopper stables oven på hinanden og pilles fra hinanden igen og igen. Stablekopperne kan stables efter størrelse, motiv, farve eller efter barnets helt eget system - kun fantasien sætter grænser. At bygge et stabletår styrker det lille barns motorik og øver barnets farvegenkendelse. Stable kopperne fra Fashy er med sjove motiver på siden og i bunden og i glade farver i transparent materiale. Stablekopperne er perfekte til de små hænder: lette at stable og uden skarpe kanter, så barnet ikke skærer sig på stablekoppen. Stablekopperne er i robust polyprolen og 100% fri for BPA og Phtalater, så de kan også roligt undersøges med munden. Stablekopperne er også meget velegnede som badelegetøj; alle stable bægrene har huller i bunden, som vandet kan løbe igennem. Når stablekopperne er sat sammen inden i hinanden fylder de kun lidt og dermed nemme at have med i tasken - perfekte til turen, rejsen, visit - eller gave!
  • Stablekopper fra Fashy med sjove motiver og glade farver
  • 8 stable bægre i forskellige farver og motiver
  • Stable kopperne er 100% fri for BPA og Phtalater
  • Leg med stablekopper styrker det lille barns motorik og øver farvegenkendelse
  • Stablebægre er også godt badelegetøj
  • Stablekopperne fylder kun lidt og er nemme at have med i tasken
  • Højde: 37 cm når stablet oven på hinanden, 13,5 cm når sat sammen
  • Største kop: Ø 5,5 cm, højde: 5,5 cm, mindste kop: Ø 5 cm, højde: 4 cm
  • Anbefales fra 0-18 måneder

Beskrivelse

Klassiske stablekopper fra Fashy. At bygge et stabletårn med stablekopperne er bare sjovt igen og igen. Og så er stablebægrene fra Fashy nemme at tage med og er også perfekte til leg i badet.

Specifikationer

Pris 44,00 kr.
Mærke Fashy
SKU 4008339130029
barcode 4008339281790

Anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Stablekopper fra Fashy med sjove motiver
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

check-circle Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

Du kan følge din ordre samt tracke din pakke her

DAO 365:

Pakkeshop: Gratis (ved køb over 398 kr)
Pakkeshop: 28 kr. (ved køb under 398 kr )
DAO Express privat: 18 kr (ved køb over 398 - Ikke muligt ved større varer)
DAO Express privat: 32 kr (ved køb under 398 - Ikke muligt ved større varer)

GLS:

GLS Pakkshop: Gratis (ved køb over 498 kr)
GLS pakkeshop: 32 kr. (ved køb under 498 kr.)
GLS Hjemmelevering: Gratis (ved køb over 998 kr)
GLS hjemmelevering: 44 kr. (ved køb under 998 kr.)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

World Wide Delivery
We deliver to Greenland, Norway, Sweden, Finland, Germany, UK, Belgium , Nederlands, France, Switzerland. (volumen items are excluded. Please contact customer service)

Post Nord: From DKK 48 (depending on delivery country - see price on checkout)

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Julegaver - Udvidet returret
Alle køb foretaget efter den 20/10-2024 kan byttes helt frem til den 14. januar 2025.

Kundeservice

Vi sidder klar i kundeservice til at hjælpe dig med alle de spørgsmål du måtte have. Vi svarer på emails i løbet af dagen når de kommer ind - og vi svarer dig senest indenfor 24 timer ♡. Vi sidder også klar på telefonen alle hverdage kl 12-16. Du kan også finde svar på mange spørgsmål i vores FAQ

E-mail: kundeservice@babygear.dk

Online formular: Online kundeservice formular

Telefon: 36 94 96 99