Square bordsæt fra bObles - Dark smoke Marble Nature (3 dele)

På lager - bestil før kl 16, så sender vi i dag
- Fri Fragt over 198,-
Med bObles Square table chair har du 3 tumlemøbler i alt, som både det lille og store barn kan tumle uendeligt med. Sammen udgør delene det perfekte første bord- og stolesæt! Dit barn kan sidde på skamlerne og fordybe sig eller bruge alle delene som selvstændig tumlebane, når det er tid til aktiv leg.
Dit barn vil også kunne udfordre koordinationsevnen ved at stable delene til et højt, højt tårn på tå, eller kravle igennem den største firkant og komme helt ned i gulvniveau.
bObles Square table chair er perfekt til det mindre hjem, da delene nemt kan stables, og med dets smukke farver, inspireret af naturens elementer, vil det let pryde et hvert hjem og børneværelse.

Beskrivelse

table: h36, l30, w16cm
2xchair: h14, l18, w16 cm

bObles tumlemøbler er udført i kraftigt EVA-skum uden farlige ftalater. Den skridsikre overflade er blød, let at rengøre og sætter ikke mærker i gulv eller vægge.

Materialet har også den fordel, at det understøtter barnet, som kan tumle og lege
sikkert uden at glide. Det giver i kombination med møblernes udformning de bedste
betingelser for barnets motoriske udvikling, fordi barnet kan udfordre sig selv og mærke
sine grænser.

Alle tumlemøbler er færdiggjort i hånden, er ingen af dem nøjagtig ens. Der kan derfor være en smule variation i størrelsen.

Tumlemøblerne kan let vaskes ved at køre en våd klud henover eller tage dem under bruseren. Fnugrulle eller en god stor tape kan bruges til at ’støve af’ med., EVA foam, CE godkendt, bObles er en dansk designvirksomhed, der udvikler multifunktionelle tumlemøbler i et enkelt og kvalitetsbevidst design. Hos bObles handler det om nærvær, bevægeglæde og motorisk udvikling gennem leg.

Da arkitekt Bolette Blædel var på barsel med sit første barn, fandt hun ud af, at der var langt mellem møbler til børn, som appellerede til leg og bevægelse og samtidig levede op til hendes forkærlighed for godt, dansk design.
Sammen med sin søster, designer Louise Blædel, fik hun derfor ideen til at skabe en serie multifunktionelle og motorisk stimulerende møbler, som børn har lyst til at lege med og voksne vil byde indenfor i stuen.
bObles første tumlemøbel kom til verden i 2006, siden har bObles fået flere internationale anerkendelser

Specifikationer

Pris 999,00 kr.
SKU 03-011-024-880
barcode 5704531014738
Mærke Bobles
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Square bordsæt fra bObles - Dark smoke Marble Nature (3 dele)
Din bedømmelse:
Indlæser...

Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.