Sports drikkeflaske fra Økodunken - pink

OKODUNKEN
Udsolgt
  69,00 kr.
Køb nu og betal over 10 mdr - rentefrit med ViaBill

Fri fragt over 398,-

30 dages returret

Trustpilot 4.8

Drikkedunk fra Økodunken er den sundeste drikkedunk på markedet. Den økologiske drikkedunk - Økodunken - er produceret i Danmark og giver dig det allerbedste valg indenfor drikkedunke til børn (og voksne). Økodunken er den reneste drikkedunk på markedet og det bedste valg til dine børn. Økodunken er 100% fri for phtalater, fri for bisphenol-A, tungmetaller, farvestoffer i plasten og alle hormonforstyrrende stoffer. Drikkedunk fra Økodunken har skruelåg med push/pull-tud så drikkedunken er 100% vandtæt. Økodunken kommer med tætsluttende hætte, så tuden ikke bliver beskidt. Er dunken blevet beskidt kan den dog uden problemer vaskes i opvaskemaskinen. Økodunken indeholder 650 ml og er opalhvid med et dekorativt trælogo i flot blå, hvilket giver en rigtig flot effekt. Økodunken afgiver IKKE smag og lugt (testet hos Eurofins). Økodunken er lavet af PE plast (PE ・ Polyethylen) som er mindst skadelig overfor miljøet - en plasttype som i takt med at anti-oxidanterne i plasten nedbrydes - nedbrydes fuldstændig. Det er også den plast type som vore vandrør i jorden er lavet af og som har mindst migration til vandet. Ved forbrænding af Polyethylen dannes kun CO2 og H2O. CO2 udledningen er minimal idet godstykkelsen er så ringe
Beskrivelse
Bliver drikketuden blive skadet ved bid - eller nusset - kan du købe en reservetud eller du kan bruge et skruelåg fra en 1/2 liters sodavand eller kildevand. Som det ENESTE i Danmark er Økodunken:
 • Produceret i Danmark af dansk arbejdskraft - hele vejen igennem
 • Anvendes i Økologisk Landsforenings kampagne – ”Gå på Jorden”
 • Testet af vandværkernes laboratorium Eurofins og FRI for skadelige indholdsstoffer
 • Økodunken tåler fra minus 20 - 80 grader - og også højere hvis man blot lader den stå i opvaske maskinen til den er kold. Mange drikkedunke flækker hvis man lægger dem i fryseren - Vi anbefaler at fylde drikkedunken op med 1/4 vand og lægge den i fryseren hvorefter man hælder koldt vand på - så holder vandet sig koldt. De fleste drikkedunke er lavet af PP plast som ikke tåler dette og vil flække. Der sker intet ved at hælde saft eller juice i dunken - men vand er det bedste - og så har vi i Danmark det bedste vand i hanerne.
  Specifikationer
  SKU 5708285451016_pink
  Pris 69,00 kr.
  Mærke Okodunken
  barcode 5708285451030_pink
  Køn Pige
  Anmeldelser
  Skriv din egen anmeldelse
  Du anmelder: Sports drikkeflaske fra Økodunken - pink
  Din bedømmelse:
  loader
  Indlæser...

  Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

  This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Levering og Retur

  Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

  Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

  Du kan følge din ordre samt tracke din pakke her

  DAO 365:

  Pakkeshop: Gratis (ved køb over 398 kr)
  Pakkeshop: 28 kr. (ved køb under 398 kr )
  DAO Express privat: 18 kr (ved køb over 398 - Ikke muligt ved større varer)
  DAO Express privat: 32 kr (ved køb under 398 - Ikke muligt ved større varer)

  GLS:

  GLS Pakkshop: Gratis (ved køb over 498 kr)
  GLS pakkeshop: 32 kr. (ved køb under 498 kr.)
  GLS Hjemmelevering: Gratis (ved køb over 998 kr)
  GLS hjemmelevering: 44 kr. (ved køb under 998 kr.)

  Fragtmand:
  Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

  Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
  Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

  97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

  World Wide Delivery
  We deliver to Greenland, Norway, Sweden, Finland, Germany, UK, Belgium , Nederlands, France, Switzerland. (volumen items are excluded. Please contact customer service)

  Post Nord: From DKK 48 (depending on delivery country - see price on checkout)

  Retur - Label til print eller QR kode til scanning

  Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

  Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

  Julegaver - Udvidet returret
  Alle køb foretaget efter den 20/10-2024 kan byttes helt frem til den 14. januar 2025.