ClickCease
Altid Gratis Fragt | Levering ved døren | 30 dages returret

Sports drikkeflaske fra Økodunken - Lilla

Se alle Drikkeflasker

69,00 kr
Udsolgt
SKU
5708285451016_lilla
Drikkedunk fra Økodunken er den sundeste drikkedunk på markedet. Den økologiske drikkedunk - Økodunken - er produceret i Danmark og giver dig det allerbedste valg indenfor drikkedunke til børn (og voksne). Økodunken er den reneste drikkedunk på markedet og det bedste valg til dine børn. Økodunken er 100% fri for phtalater, fri for bisphenol-A, tungmetaller, farvestoffer i plasten og alle hormonforstyrrende stoffer. Drikkedunk fra Økodunken har skruelåg med push/pull-tud så drikkedunken er 100% vandtæt. Økodunken kommer med tætsluttende hætte, så tuden ikke bliver beskidt. Er dunken blevet beskidt kan den dog uden problemer vaskes i opvaskemaskinen. Økodunken indeholder 650 ml og er opalhvid med et dekorativt trælogo i flot blå, hvilket giver en rigtig flot effekt. Økodunken afgiver IKKE smag og lugt (testet hos Eurofins). Økodunken er lavet af PE plast (PE ・ Polyethylen) som er mindst skadelig overfor miljøet - en plasttype som i takt med at anti-oxidanterne i plasten nedbrydes - nedbrydes fuldstændig. Det er også den plast type som vore vandrør i jorden er lavet af og som har mindst migration til vandet. Ved forbrænding af Polyethylen dannes kun CO2 og H2O. CO2 udledningen er minimal idet godstykkelsen er så ringe
Bliver drikketuden blive skadet ved bid - eller nusset - kan du købe en reservetud eller du kan bruge et skruelåg fra en 1/2 liters sodavand eller kildevand. Som det ENESTE i Danmark er Økodunken:
 • Produceret i Danmark af dansk arbejdskraft - hele vejen igennem
 • Anvendes i Økologisk Landsforenings kampagne – ”Gå på Jorden”
 • Testet af vandværkernes laboratorium Eurofins og FRI for skadelige indholdsstoffer
 • Økodunken tåler fra minus 20 - 80 grader - og også højere hvis man blot lader den stå i opvaske maskinen til den er kold. Mange drikkedunke flækker hvis man lægger dem i fryseren - Vi anbefaler at fylde drikkedunken op med 1/4 vand og lægge den i fryseren hvorefter man hælder koldt vand på - så holder vandet sig koldt. De fleste drikkedunke er lavet af PP plast som ikke tåler dette og vil flække. Der sker intet ved at hælde saft eller juice i dunken - men vand er det bedste - og så har vi i Danmark det bedste vand i hanerne.
  Specifikationer
  SKU5708285451016_lilla
  MærkeOkodunken
  Alder3 år, 4 år, 5 år, 6 år, 7 år, 8 år
  Skriv din egen anmeldelse
  Du anmelder:Sports drikkeflaske fra Økodunken - Lilla
  Din bedømmelse
  Copyright © Babygear 2009. All rights reserved.