Spiseskålssæt m. låg og ske fra Brother Max - Pink

BROTHER MAX LOGO
På lager - bestil før kl 16, så sender vi i dag
vejl. 99,00 kr.
  59,00 kr.
Køb nu og betal over 10 mdr - rentefrit med ViaBill

Fri fragt over 398,-

30 dages returret

Trustpilot 4.8

Skål fra Brother Max, der er perfekt til opstart på fast føde og til rejse med børn. Det ergonomiske greb på begynderskålen sikrer et godt fast greb om skålen. Skålen er perfekt til opbevaring og mad på turen, da opbevaringsskålen har en særlig indsats så du enten får en to-delt skål eller plads til ét stort måltid. Er den øverste del brugt, er den nederste del stadig ren. Opbevaringsskålen har 2 varmefølsomme skeer der skifter farve, hvis maden er for varm for den lille mund. Skeerne opbevares i låget, så de er rene før måltidet - og tasken er det efter måltidet. Da der er to skeer, er der altid en ekstra, hvis den anden falder på gulvet. Skålen fra Brother Max har tætsluttende låg, så du er sikker på, at maden ikke løber ud i tasken. Skålen kan gå i mikroovn med låg på, og det tætsluttende låg modvirker sprøjt i mikroovnen. Under låget til skeerne er der 4 ventilations huller, der åbner op for damp, så det nederste låg bliver på og maden ikke sprøjter udover det hele.
  • Skål fra Brother Max til opstart på fast føde og rejse
  • Ergonomisk greb sikrer at der er styr på skålen
  • Kan deles i 2 eller plads til ét stort måltid
  • 2 skeer med varmesensor i låget
  • Skålen har tætsiddende låg - maden bliver i skålen
  • Skålen er perfekt til mikrobølgeovn og kan gå i opvaskemaskine
  • Skålen er også god til børn der kan spise selv
  • Skålen fra Brother Max er 100% fri for BPA, parfume og andre skadelige stoffer

Beskrivelse

Brother Max er en engelsk producent der er kendt for sine meget børnevenlige produkter og har ligeledes vundet flere priser for sit design samt de funktionelle finesser...... Brother Max vision er at gøre de daglige opgaver enklere og mindre tidskrævende ved at give forældre og deres små, "værktøj" der er let at bruge, høj kvalitet og veldesignede produkter, hen ad vejen ved at skabe det mest innovative baby og småbørn mærke i verden ALLE Brother Max babyprodukter er uden bisphenol-a, parabener, phthalater, parfume og andre skadelige stoffer. Brother Max er det sikre valg til din baby.....

Specifikationer

Varenummer BM71220PG2
Pris 99,00 kr.
Mærke Brother Max
barcode 5060164671220
Køn Pige

Anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Spiseskålssæt m. låg og ske fra Brother Max - Pink
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

Du kan følge din ordre samt tracke din pakke her

DAO 365:

Pakkeshop: Gratis (ved køb over 398 kr)
Pakkeshop: 28 kr. (ved køb under 398 kr )
DAO Express privat: 18 kr (ved køb over 398 - Ikke muligt ved større varer)
DAO Express privat: 32 kr (ved køb under 398 - Ikke muligt ved større varer)

GLS:

GLS Pakkshop: Gratis (ved køb over 498 kr)
GLS pakkeshop: 32 kr. (ved køb under 498 kr.)
GLS Hjemmelevering: Gratis (ved køb over 998 kr)
GLS hjemmelevering: 44 kr. (ved køb under 998 kr.)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

World Wide Delivery
We deliver to Greenland, Norway, Sweden, Finland, Germany, UK, Belgium , Nederlands, France, Switzerland. (volumen items are excluded. Please contact customer service)

Post Nord: From DKK 48 (depending on delivery country - see price on checkout)

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Julegaver - Udvidet returret
Alle køb foretaget efter den 20/10-2024 kan byttes helt frem til den 14. januar 2025.