Spisesæt fra Vital Baby - Growing Up Kit Fizz

VITAL BABY
På lager - bestil før kl 16, så sender vi i dag
vejl. 365,00 kr.
  256,00 kr.
Køb nu og betal over 10 mdr - rentefrit med ViaBill

Fri fragt over 398,-

30 dages returret

Trustpilot 4.8

Spisesæt fra Vital Baby - Growing Up Kit kit er fyldt med alt, hvad dit lille barn har brug for til "voksne" måltider. Fodringsskeerne er chunky, korte og lette at gribe med brede og lave skåle for at gøre det let for babyen selv at få deres mad op. Børnebestik lavet af rustfrit stål af høj kvalitet med afrundede kanter for sikker spisning, og kniven er korrekt placeret til træning, hvilket hjælper dit lille barn med at lære og spise selv.
Opbevarings- og madpotter er perfekt tilpasset til opbevaring af hjemmelavede fødevarer og puréer til den første grød og mos og snacking på senere stadier. Bløde baser og sider gør det let at fjerne frosne fødevarer fra bøtterne, og de lækagesikre og stabelbare låg gør dem til den ideelle løsning til god opbevaring. Den kraftige sugekop under bunden har en meget stærk sugekraft, hvilket hjælper med at forhindre spild, at den vælter og overdreven oprydning. Begge har skrå sider og indbyggede kanaler, der hjælper med at guide maden til skålens forside, hvilket gør det let at skære og navigere bestikket.
Skålen leveres komplet med et låg og hygiejnisk skeovertræk til spisning, mens du er på farten, mens pladen suppleres med en dip beholder, der indeholder alle deres yndlingssauce. Free flow-kop er ideel som drikketræner og hjælper med at lære sipping færdigheder. Tuden er specielt designet til at være god over for nye tænder og tandkød og lukket tæt til når den er vippet ned.

Specifikationer

Pris 365,00 kr.
Varenummer VTB-FED38
barcode 5060428199125
Mærke Vital Baby
Materiale Kunststof, Silikone, Metal

Anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Spisesæt fra Vital Baby - Growing Up Kit Fizz
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

Du kan følge din ordre samt tracke din pakke her

DAO 365:

Pakkeshop: Gratis (ved køb over 398 kr)
Pakkeshop: 28 kr. (ved køb under 398 kr )
DAO Express privat: 18 kr (ved køb over 398 - Ikke muligt ved større varer)
DAO Express privat: 32 kr (ved køb under 398 - Ikke muligt ved større varer)

GLS:

GLS Pakkshop: Gratis (ved køb over 498 kr)
GLS pakkeshop: 32 kr. (ved køb under 498 kr.)
GLS Hjemmelevering: Gratis (ved køb over 998 kr)
GLS hjemmelevering: 44 kr. (ved køb under 998 kr.)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

World Wide Delivery
We deliver to Greenland, Norway, Sweden, Finland, Germany, UK, Belgium , Nederlands, France, Switzerland. (volumen items are excluded. Please contact customer service)

Post Nord: From DKK 48 (depending on delivery country - see price on checkout)

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Julegaver - Udvidet returret
Alle køb foretaget efter den 20/10-2024 kan byttes helt frem til den 14. januar 2025.