Ophæng m. beroligende lyde fra Taf Toys - Musical Koala

TAF TOYS
Udsolgt
vejl. 148,00 kr.
  111,00 kr.
Køb nu og betal over 10 mdr - rentefrit med ViaBill

Fri fragt over 398,-

30 dages returret

Trustpilot 4.8

Gør din baby glad og rolig på farten med TAF Musik Koala! Lad din baby opleve en verden af musik og lys på farten med TAF Musik Koala. Dette farverigt skiftende lys-legetøj tilbyder underholdning til babyer, når I er på tur, enten ved at lytte til melodierne eller ved at slappe af til den beroligende shh-lyd.

TAF Musik Koala er udstyret med tre melodier, hver med en varighed på 20 minutter, samt en shh-lyd, alt sammen for at sørge for at din baby er underholdt og rolig.

Med sin lette, kompakte design og praktiske plastikclips kan dette legetøj nemt fastgøres til klapvogne, autostole og barnesenge, hvilket gør det til det perfekte rejselegetøj!

Men TAF Musik Koala er ikke bare underholdning - det er også et værdifuldt læringsværktøj.

Når din baby trækker i legetøjets bidering, starter musikken og lyset ændrer sig. Dette understøtter udviklingen af barnets forståelse af årsag og virkning, og hjælper baby med at forstå, at han eller hun har kontrol og kan påvirke omgivelserne.

De klassiske melodier, shh-lyden og det blide lys bidrager til udviklingen af barnets sanser, kognitive færdigheder og følelsesmæssig intelligens.

Beskrivelse

Fra 0 mdr. og op.

Batterier (2xAAA) er inkluderet.

15x11x8 CM

Specifikationer

Varenummer 259-12575
Pris 148,00 kr.
Mærke Taf Toys
barcode 605566125756

Anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Ophæng m. beroligende lyde fra Taf Toys - Musical Koala
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

Du kan følge din ordre samt tracke din pakke her

DAO 365:

Pakkeshop: Gratis (ved køb over 398 kr)
Pakkeshop: 28 kr. (ved køb under 398 kr )
DAO Express privat: 18 kr (ved køb over 398 - Ikke muligt ved større varer)
DAO Express privat: 32 kr (ved køb under 398 - Ikke muligt ved større varer)

GLS:

GLS Pakkshop: Gratis (ved køb over 498 kr)
GLS pakkeshop: 32 kr. (ved køb under 498 kr.)
GLS Hjemmelevering: Gratis (ved køb over 998 kr)
GLS hjemmelevering: 44 kr. (ved køb under 998 kr.)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

World Wide Delivery
We deliver to Greenland, Norway, Sweden, Finland, Germany, UK, Belgium , Nederlands, France, Switzerland. (volumen items are excluded. Please contact customer service)

Post Nord: From DKK 48 (depending on delivery country - see price on checkout)

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Julegaver - Udvidet returret
Alle køb foretaget efter den 20/10-2024 kan byttes helt frem til den 14. januar 2025.