Sovepose fra SwaddleDesigns - Cotton zzZipMe Sack - Gray

SWADDLEDESIGNS
As low as: 0,00 kr.
Køb nu og betal over 10 mdr - rentefrit med ViaBill

Fri fragt over 398,-

30 dages returret

Trustpilot 4.8

Sovepose i bomuld med to-vejs lynlås fra SwaddleDesign. Når baby ikke længere sover i svøb, anbefaler eksperter et bærebart tæppe til søvn. zzZipMe Sack har en praktisk 2-vejs lynlås, der gør den nem at bruge. Undgå at baby sparker dynen af eller får den over hovedet. TOG 0.7 - velegnet til temperatur i omgvelserne 22-25 grader Let at placere baby i posen, når den lynes op fra toppen og holder baby varm under bleskift, når du lyner op fra bunden. Prisvindende design med plysstof indvendigt og udvendigt. 6-12 måneder: Passer op til 81 cm 12-18 måneder: Passer op til 91 cm Transitional Swaddle Sack har en 2-vejs lynlås, så bleskift er nemt. Lynlås blot fra foden for at få adgang til bleen. Transitional Swaddle Sack er designet til at bygge bro mellem klassisk lun svøbning til løstsiddende sovesæk. Når baby er klar til at skifte fra et lunt svøb eller kan vælte, men endnu ikke er klar til dyne, er Transitional Swaddle Sack den perfekte løsning til en god nats søvn og ro i sindet. Transitional Swaddle Sack er lavet af 100 % stretchy, åndbar, blød premium bomuldsstrik.

Beskrivelse

Størrelsesguide: Kropsvægten er vigtigst, når du vælger størrelse til denne beklædningsgenstand. For korrekt pasform, skal du ikke "size up". Lille, 2,7-6,4 kg, 0-3 måneder Medium, 6,4-9,5 kg, 3-6 måneder NB! Generelle mål. Da børn er forskellige og mål og længde i f.t. alder individuel, er det en god ide at vurdere pasform inden svøbet tages i brug. Superblødt, premium bomuldsstrik er åndbart, strækbart og naturligt. 100% bomuld. Maskinvask varm. Tørretumbling lavt. SwaddleDesigns anvendes af både nye og erfarne forældre der elsker for kvalitet, stil, overkommelig pris, lang levetid og god værdi. V SwaddleDesigns anbefales af læger, sygeplejersker, doulaer, forældreundervisere og har en loyal, entusiastisk følge af mødre og berømtheder som Gwyneth Paltrow, Marcia Cross og Angelina Jolie. Om Swaddledesigns: Lynette Damir, RN, administrerende direktør og kreativ direktør, grundlagde SwaddleDesigns i 2002. Inspirationen til SwaddleDesigns blev udløst, da Lynette besøgte familier med nye babyer i deres hjem, og hun bemærkede, at forældrene var meget søvnberøvede. De svøbte ikke, og derfor var der ingen, der fik meget søvn. Forældre svøbte ikke af to grunde. For det første var tæppet, de brugte, for lille eller for tykt, og for det andet kunne de ikke huske, hvordan man laver en god sikker svøb. Forældrene bad hende konsekvent fortælle om hospitalssygeplejerskernes hemmelighed – hvordan man svøber.

Specifikationer

Varenummer SD-665HMG
Mærke SwaddleDesigns
Farve Grå
Materiale Bomuld

Anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Sovepose fra SwaddleDesigns - Cotton zzZipMe Sack - Gray
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

Du kan følge din ordre samt tracke din pakke her

DAO 365:

Pakkeshop: Gratis (ved køb over 398 kr)
Pakkeshop: 28 kr. (ved køb under 398 kr )
DAO Express privat: 18 kr (ved køb over 398 - Ikke muligt ved større varer)
DAO Express privat: 32 kr (ved køb under 398 - Ikke muligt ved større varer)

GLS:

GLS Pakkshop: Gratis (ved køb over 498 kr)
GLS pakkeshop: 32 kr. (ved køb under 498 kr.)
GLS Hjemmelevering: Gratis (ved køb over 998 kr)
GLS hjemmelevering: 44 kr. (ved køb under 998 kr.)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

World Wide Delivery
We deliver to Greenland, Norway, Sweden, Finland, Germany, UK, Belgium , Nederlands, France, Switzerland. (volumen items are excluded. Please contact customer service)

Post Nord: From DKK 48 (depending on delivery country - see price on checkout)

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Julegaver - Udvidet returret
Alle køb foretaget efter den 20/10-2024 kan byttes helt frem til den 14. januar 2025.