Sovepose fra SwaddleDesigns - Muslin zzZipMe Sack - Butterflies (0-6m)

SWADDLEDESIGNS
På lager - bestil før kl 16, så sender vi i dag
Køb nu og betal over 10 mdr - rentefrit med ViaBill

Fri fragt over 398,-

30 dages returret

Trustpilot 4.8

Blød og lækker sovepose fra SwaddleDesigns i blød muslin 0-6 mdr. zzZipMe Sack sovepose er ideelle til varmere vejr, sommertid eller varme klimaer. (TOG 0.3)

Det åbne vævede bomuldsstof er let og luftigt, og posen er uden ærmer. Soveposer er en perfekt måde at holde baby dækket på, når de ikke bliver svøbt - og her sparker de ikke dynen af. Det åndbare, åbne vævede, 100% bomuldsmuslin zzZipMe Sack er en vidunderlig mulighed for varmere søvnmiljøer.

Det førsteklasses bomuldsmuslin bliver blødere for hver vask. Den praktiske 2-vejs lynlås kan både lynes ned fra toppen, hvilket gør det nemt at placere baby i posen - og lynes op og sammen fra bunden, hvilket gør bleskift nemt.

Vejl. størrelsesguide. NB! Generelle mål. Da børn er forskellige og mål og længde i f.t. alder individuel, er det en god ide at vurdere pasform inden svøbet tages i brug:

0-6 måneder: Passer til op 71 cm

6-12 måneder: Passer til op 81 cm

12-18 måneder: Passer til op 89 cm

Højdepunkter

100% bomuldsmuslin

2-vejs lynlås med 2 lynlåstræk for brugervenlighed

Speciel stofstrimmel for at forhindre lynlåsen i at røre babys sarte hud

Maskinvaskbar

Beskrivelse

SwaddleDesigns anbefales af læger, sygeplejersker, doulaer, forældreundervisere og har en loyal, entusiastisk følge af mødre og berømtheder som Gwyneth Paltrow, Marcia Cross og Angelina Jolie.

Om Swaddledesigns:

Lynette Damir, RN, administrerende direktør og kreativ direktør, grundlagde SwaddleDesigns i 2002. Inspirationen til SwaddleDesigns blev udløst, da Lynette besøgte familier med nye babyer i deres hjem, og hun bemærkede, at forældrene var meget søvnberøvede. De svøbte ikke, og derfor var der ingen, der fik meget søvn.

Forældre svøbte ikke af to grunde. For det første var tæppet, de brugte, for lille eller for tykt, og for det andet kunne de ikke huske, hvordan man laver en god sikker svøb. Forældrene bad hende konsekvent fortælle om hospitalssygeplejerskernes hemmelighed – hvordan man svøber.

Specifikationer

Pris 194,00 kr.
SKU SDM-412PP-S
barcode 811964025325
Mærke SwaddleDesigns
Størrelse 12-18
Farve Rosa, Hvid
Materiale Bomuld

Anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Sovepose fra SwaddleDesigns - Muslin zzZipMe Sack - Butterflies (0-6m)
Din bedømmelse:
loader
Indlæser...

check-circle Din anmeldelse er indsendt til gennemgang.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Levering og Retur

Alle leveringer fra BabyGear.dk sendes enten med DAO 365, GLS eller fragtmand. Mange bestiller også til Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis og hurtigt)

Du har mulighed for at få leveret din pakke direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller for at vælge et frit afhentningssted så som GLS pakkeshop eller DAO 365 Pakkeshop.

Du kan følge din ordre samt tracke din pakke her

DAO 365:

Pakkeshop: Gratis (ved køb over 398 kr)
Pakkeshop: 28 kr. (ved køb under 398 kr )
DAO Express privat: 18 kr (ved køb over 398 - Ikke muligt ved større varer)
DAO Express privat: 32 kr (ved køb under 398 - Ikke muligt ved større varer)

GLS:

GLS Pakkshop: Gratis (ved køb over 498 kr)
GLS pakkeshop: 32 kr. (ved køb under 498 kr.)
GLS Hjemmelevering: Gratis (ved køb over 998 kr)
GLS hjemmelevering: 44 kr. (ved køb under 998 kr.)

Fragtmand:
Visse varer er for store til at blive sendt med GLS og DAO 365. I sådanne tilfælde bliver varen sendt med fragtmand. Levering med fragtmand sker til til kantsten,  det vil sige, hvor først løft skal foretages eller der hvor fragtbilen kan stoppe nærmest din bolig, f.eks. fortov, dørtrin, indkørsel eller garage.

Pickup hos BabyGear.dk - Kastrup (gratis)
Du spare forsendelsesomkostningerne og få din vare med det samme ved at vælge pickup som leveringsmetode, når du bestiller. Derefter kan du hente din ordre på vores kontor på Smedekævej 33, 2770 Kastrup. Vi har åbent for afhentning alle hverdage fra kl. 9-16.

97% af alle leverancer ankommer dagen efter, at vi har afsendt dem fra vores lager. Det kan forekomme, at vi er nødt til at opdele din ordre i flere forsendelser. Dette kan skyldes, at din pakke er for stor til at blive sendt i én forsendelse. Alle leverancer er forsikrede, så du er dækket ind, hvis pakken skulle gå tabt eller blive beskadiget under transporten. 

World Wide Delivery
We deliver to Greenland, Norway, Sweden, Finland, Germany, UK, Belgium , Nederlands, France, Switzerland. (volumen items are excluded. Please contact customer service)

Post Nord: From DKK 48 (depending on delivery country - see price on checkout)

Retur - Label til print eller QR kode til scanning

Vi har gjort det nemt for dig at returnere. Ønsker du at returnere en vare udfylder du blot vores online formular, så modtager du en QR kode på email, som du viser i GLS pakkeshoppen når du indleverer pakken. Når din returvare ekspederes fratrækker vi 39 kroner for returfragt

Du kan følge din returforsendelse med tracking og din returforsendelse bliver behandlet på vores lager 5 hverdage efter vi har modtaget pakken.

Julegaver - Udvidet returret
Alle køb foretaget efter den 20/10-2024 kan byttes helt frem til den 14. januar 2025.

Kundeservice

Vi sidder klar i kundeservice til at hjælpe dig med alle de spørgsmål du måtte have. Vi svarer på emails i løbet af dagen når de kommer ind - og vi svarer dig senest indenfor 24 timer ♡. Vi sidder også klar på telefonen alle hverdage kl 12-16. Du kan også finde svar på mange spørgsmål i vores FAQ

E-mail: kundeservice@babygear.dk

Online formular: Online kundeservice formular

Telefon: 36 94 96 99