ClickCease
Altid Gratis Fragt | Levering ved døren | 30 dages returret

Soltøj fra Reima - Odessa - Baywatch Red

Se alle UV suits

Fra 214,00 kr 268,00 kr
På lager - bestil før kl 16, så sender vi i dag
SKU
584009-3710
Reima SunProof-soltøj med UV-beskyttelsesfaktor 50+. Reima UV dragt med solfilter med solbeskyttelse op til UV 50+. Odessa soldragt der er rød med gule detaljer - giver god synlighed på stranden. Reima soltøj med albuelange ærmer og knælange bukseben, så den er nem at tage på med lynlås foran UV dragten er testet til at beskytte huden med faktor 50+ svarende til 98% beskyttelse. Solcreme er kun nødvendigt hvor heldragt ikke dækker
Reimas overtøj er et af de bedste og mest funktionelle mærker på markedet. Overtøjet er meget let og produceret i et materiale der har en super lækker og blød overflade. Størrelsesguide: Se måleskema under billederne. Reima® -modeller er dimensioneret efter børnenes størrelse (størrelse 104 = 104 cm) med plads til at vokse i én sæson! Det betyder, at modeller, der købes om efteråret bør passe fint vinteren igennem. En flyverdragt passer perfekt, når der stadig er luft i ryggen, når barnet sidder på hug. Ærmerne har en passende længde, når håndleddet ikke blottes, når barnet løfter hænderne i vejret. Barnets kropsbygning er en afgørende faktor, når man skal vælge en størrelse med plads til at vokse. Børn føler sig tilpas og sikre i tøj, der har den rigtige størrelse. Tætsiddende kan virke hæmmende, når børn leger og klatrer. Det kan også være vanskeligt at bevæge sig i tøj, der er for langt og sidder løst, og børnene kan risikere at hænge fast.Overtøj skal sidde tilpas løst, så der er plads til et passende antal mellemlag og luft til isolering. Tøj, der sidder for tæt til kroppen, giver ikke god varme. Pleje: Følg den angivne vasketemperatur. Vaskes separat på vrangen. Luk lynlåse og velcrobånd. Anvend vaskemiddel uden blegemiddel. Anvend ikke skyllemiddel. Kan tørres i tørretumbler eller tørreskab (maks. 40 °C). Tages ud af maskinen, når programmet er færdigt for at undgå farveforandringer.
Specifikationer
SKU584009-3710
MærkeReima
UV beskyttelseUV 50+
VaskeanvisningVaskes med lignende farver. Vaskes på vrangen. Følg den angivne vasketemperatur. Anvend ikke skyllemiddel. Tørres i skyggen, ikke i solen.
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Soltøj fra Reima - Odessa - Baywatch Red
Din bedømmelse
Copyright © Babygear 2009. All rights reserved.